Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
12.6.13 21:48

@katiiik jsem zvědavá jak to dopadne s Richardem, těch otazníků je tam zase milion, nová série snad na podzim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
12.6.13 23:59

@clovek Já nevím, když jsem dokoukala ten poslední díl, tak jsem byla docela přesvědčená, že je fakt mrtvý.. Ale pak jsem četla nějaký článek kde psali, že to nebude ještě tak horké.. No sem na to zvědavá, ale tahle série už byla taková jiná než ty ostatní.. Nedávno jsem si vzpomněla jak ty první série s Izzie a Georgem byla fakt sranda, ale ta 9. jak se točila už okolo toho prodeje, zase smrt a úplně nový herci vlastně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.6.13 06:43

@katiiik já teď občas koukám na ty staré série a bylo to opravdu úplně jiné. Už je toho moc těch katastrof a rozchodů atd.., v nejlepším přestat, ale oni dokážou tu sérii vždy tak ukončit, že jsem vyřízená co bude dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.6.13 06:44

Jinak doposud pro mne byla nejhorší smrt George a pak Lexxie s Markem, to jsem se snad budila i ze spaní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
13.6.13 10:45

Ahoj, tak jsem také dokoukala 9. serii a jsem napjatá jak struna :lol: Těším se na novou také doufám, že Richard nezemřel… A co bude s Cali a Arizonou? Co s Kepnerovou a Jasonem? No musíme si počkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.6.13 13:51

@weendulka jj na Kepnerovou a Jasona jsem taky zvědavá. A co asi Alex a prostě všichni, určitě jim ty vztahy zase zkomplikují co to půjde. A s kým bude Cristina a Owen :think:. Musí přijít někdo nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
13.6.13 21:14

@clovek No přesně. Musí tam přijít někdo nový a někdo starý podle mě odejde… Dělají z toho tošku katastrofický, nekonečný seriál ale pořád je to koukatelný. Nejvíc jsem brečela když umře George a taky když Izzi začala mít halušky. no a jasnačka když zemřel Mark a Lexie to jsem nečekala a přitom to vypadalo, že se dají znova do kupy… Achjo, už se těším na novou sérii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.6.13 21:42

@weendulka ona tam skoro pokaždý smrt někoho z hlavních hrdinů byla dost nečekaná. Já se, když spadlo letadlo vnitřně připravovala na Dereka, ale Lexxie a Mark by mne vůbec nenapadli, ještě jak to s tím Markem pak prodlužovali, to bylo něco na mou chabou nervovou soustavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
13.6.13 21:52

Taky se už těším na další řadu, mezitím koukám na staré díly a opravdu to byla větší sranda. Ale největší překvapení bylo to střílení na konci myslím 7řady? To jsem skoro nedýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
13.6.13 22:02

No jako já ty série taky úplně hltám každou po sobě, ale přece jenom je to už trochu morbidní :D Samá smrt, katastrofy…To snad ani není možný, aby se člověku toho tolik stalo :D :D Už jsem jen čekala s čím přijdou na konci 9. řady a bum! Vichřice a výpadky proudu :mrgreen: :mrgreen: Alespoň, že už uzavřeli tu Mer s Derekem a dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.6.13 07:00

@clovek Tak to je jasný, kdyby se to dalo očekávat, tak na to nikdo koukat nebude. Je to vždy takový šok :mrgreen: Tak Na konci sedmé řady (střelec a den kdy byla prolita krev) jsem se připravovala na to že zemře Derek, Owen a Meredit.
Teď v devítce to vypadalo že i Jason 8o (a to by mě mrzelo).
No a vzhledem k tomu, že jsem byla těhotná a teď mám šestinedělí a dokoukávám řady, tak o psychické labilitě nemůže být ani řeč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
8.8.13 08:48

Ahoj, poradila by některá z vás stahovaček:) začátečníkovi? Já se teprve seznamuju s uložto a zatím jsem u poznání toho, že jsou tam jenom přeházené díly a číslo řadyxčíslo epizody. Takže z 8. řady jsem našla zatím jen 2 díly. JAk se v tom vyznáte? CZ Share je snad ještě horší. A jak se zaregistrovat na greys-anatomy.cz?Ať hledám jak hledám, odkaz na registraci/přihlášení tam nemám. Pomůže mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
8.8.13 09:41

Zkus www.webshare.cz - tam jsem našla snad všechno vč. 9. série s titulkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
8.8.13 09:44
@katiiik píše:
No jako já ty série taky úplně hltám každou po sobě, ale přece jenom je to už trochu morbidní :D Samá smrt, katastrofy…To snad ani není možný, aby se člověku toho tolik stalo :D :D Už jsem jen čekala s čím přijdou na konci 9. řady a bum! Vichřice a výpadky proudu :mrgreen: :mrgreen: Alespoň, že už uzavřeli tu Mer s Derekem a dítě..

Souhlasím :mrgreen: Už je tam těch katastrof fakt moc :mrgreen: střelba, pád letadla..nemoci..aj :roll: Že se z toho vždycky skoro všichni vylížou, co? Mně bylo nějak líto rozchodu Owena a Cristiny…a teda nejvíc mi bylo líto Lexie a Marka…těm jsem to fakt přála :? Jak člověk při té mateřské zblbne, to je neuvěřitelné :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.8.13 10:03

Zkus tyto stránky - vždy tam byly nejen titulky, ale i epizody
 http://www.greys-anatomy.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...