Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, doufám, že poradíte. Chci si postahovat tento seriál a na uloztu už polovina 6. série není… Dík za rady ![]()
Pokud nevadi v originale a umis anglicky muzes zkusit isohunt..Je tam cela 6,7 a 8 serie..9 ted zacina na konci zari.. ![]()
No anglicky neumím. NEjraději bych s titulkama než dabing. Ale díky
Titulky si můžeš stáhnou na serialzone.cz. Anglické díly chirurgů jsem stahovala buď na ulozto nebo na czshare.cz. Někeré díly byly na jednom, ostatní na druhém. A pak jsem si k tomu stáhla ty titulky z serialzone!
@Ušoplesk píše:
Tak co říkáte na začátek nové řady?
Zatim po tom co jsem cetla, nemam odvahu si to pustit, ale druhy dil pry uz lepsi, tak se musim v tydnu odhodlat ![]()
@Anielkha píše:
Zatim po tom co jsem cetla, nemam odvahu si to pustit, ale druhy dil pry uz lepsi, tak se musim v tydnu odhodlat
tak je to asi depka, ale zase co už by tam měli dávat ![]()
@Ušoplesk píše:
tak je to asi depka, ale zase co už by tam měli dávat
No mne se ten posledni dil.. (letadlovy) naprosto nelibil.. uz to prehnali.. samozjreme je to tim, ze odesli nekteri herci, za mne to radsi meli ukoncit ![]()
@Anielkha už mi to tam taky přišlo moc… že by dali nějaké happy endy? no je fakt, že bych teďka měla aspoň víc času na něco jiného ![]()
A kde se na to koukáte? Já si jaksi nemůžu nikde dohledat a na ulozto taky nejsou… ![]()
@weendulka myslím, že je to na ulozto… nebo hledat odkazy tady http://www.greys-anatomy.cz/