Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12584
6.4.11 21:25
a pak uz co tyden zase?
zuzanasinova píše:
další díl je 28.dubna :zed:
teď už to není měsíc, ale i tak je to dlouhá doba. Chtějí nás napínat jako špagáty :-D obvyklá televizní strategie
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.4.11 10:26

Tak jsem konecne na kinotipu zacala sledovat 6.serii, koukala jsem, ze uz je tam i 7, parada :palec: . Prima si dava nejak nacas s vysilanim 6. serie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
13.4.11 13:35
clovek píše:
Tak jsem konecne na kinotipu zacala sledovat 6.serii, koukala jsem, ze uz je tam i 7, parada :palec: . Prima si dava nejak nacas s vysilanim 6. serie :roll:

ja nedockave cekam dalsi dil… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.4.11 16:50

Tak uz mam za sebou asi 6. dilu, jako zadna serie nebyla zrovna prochazka ruzovym sadem, ale ted uz mi to prijde az dost masakr a snad neni dil, aby nekdo nezemrel a to vetsinou dost problematicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.4.11 14:58
to se priprav ze dalsi dily je to jese vetsi masakr a pockej na posledni dil.ja brecim do dneska
clovek píše:
Tak uz mam za sebou asi 6. dilu, jako zadna serie nebyla zrovna prochazka ruzovym sadem, ale ted uz mi to prijde az dost masakr a snad neni dil, aby nekdo nezemrel a to vetsinou dost problematicky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.4.11 22:53

Ty kraso, tak mam za sebou posledni dil z 6. serie, strachy jsem skoro nedychala, hruza, ale pritom jak to hrozive vypadalo to nakonec dopadlo relativne dobre. Nebo ze by dohra v 7. serii? Jdu na ni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
14.5.11 00:11

TK JA UZ JSEM NA 19 DILU 7 SERIE.ZASE BRECIM.ACH JO.JE TAM JESTE 1DIL A PAK ASI KONEC NEBO NEVIM CO BUDE DAL.NEVITE NEKDO JESTLI UZ JSOU NEKDE DALSI DILY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.5.11 08:39

Ja uz dokoukala dvacitku, tak vetsinou v serii byva 22-23 dilu, tak snad jeste neco pribyde. Zustalo tam par veci otevrenych, ale oni to stejne jeste vygraduji tak, ze ten konec bude nejnapinavejsi. Jinak mam pocit, ze uz zacina byt dost prusvitne jak se tam ty zapletky vyvijeji, to mi u predchozich serii neprislo, vzdy tam byl velky zvrat, ktery jsem necekala a ted vetsinou dopredu odhadnu jak to bude :think: . Ale treba mne na konci serie zase necim dostanou.

Kazdopadne at zije Kinotip a hlavne ti lide co to stahuji a prekladaji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 17:31

dik za radu ted ma pres nedeli dcera pocitac na hry a pak se na to hned vrhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.5.11 06:54

Tak mam dokoukano do 22.dilu, zrejme konec serie a zase to konci vsechno tak otevrene, oni jsou tam vsichni hrozny palice, Cristina uz by potrebovala proplesknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.5.11 10:40

taky jsou koukala na 22 dil.myslim ze az do zari mame pauzu.kristina je slepice ale kdyby se tam nic nedelo nemely bysme na co koukat a tesit se.ja jsem ted presla na serial plasticka chirurgie sro ale na kinotip nebo taxu je malo dilu tak hledam dalsi 6 serii.cau zase v zari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
27.5.11 08:53

doporučuji PRIVATE PRACTICE, je to od stejné autorky a hlavní hrdinkou je Derekova první manželka, určitě si na ni vzpomenete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.5.11 08:59
zuzanasinova píše:
doporučuji PRIVATE PRACTICE, je to od stejné autorky a hlavní hrdinkou je Derekova první manželka, určitě si na ni vzpomenete.

serial? kniha? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
27.5.11 11:43

seriál, dá se sehnat na ulozto s titulkama ;-) nevím kolik je tam řad, ze začátkuse to možná bude zdát jako nuda ale pak se to rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.5.11 11:46
zuzanasinova píše:
seriál, dá se sehnat na ulozto s titulkama ;-) nevím kolik je tam řad, ze začátkuse to možná bude zdát jako nuda ale pak se to rozjede

okouknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky