Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nekoukáte prosím někdo? Docela mě to zaujalo, ted jsem koukala na náctileté maminky a chtěla bych někde na netu najít 16 a těhotná archiv kde začínají se svými příběhy náctileté maminky
Ale nedaří se mi to nikde najít
neporadíte někdo kde kuknout nebo stáhnout? Aby to mělo české titulky?
Na ulozto.cz mi to nechce nic najít ale možná hledám špatně ![]()
Ahoj,
já to taky sleduju,už jsem viděla všechny díly,dávají to pořád dokola a teď dávají každou neděli třetí řadu,čili nové díly.Taky sem to chtěla najít a dívat se jindy když mi čas nevyhovoval,ale pokaždé mě vyskočili jen erotické stránky ![]()
čau holky, už jsem chtěla založit diskuzi, taky na to koukám pravidelně
i na náctileté maminky a na 16náct a těhotná
archiv jsem taky nesehnala.
každou neděli po 21hod jde nová série 16náct a těhotná
náctileté maminky opakují, koukám na to znova a znova se divím…nejvíc je mi sympatická Farrah a pak ta zrzka jak má klučíka Bentlyho. Totálně nechápu Amber
na MTV.com je už druhá řada náctiletých maminek s jinýma holkama a 16náct a těhotná taky nové díly, ale já tomu rozumím tak 30% a to je ještě možná moc…takže asi počkám až to bude v ČR? ale to se nedočkáme co?
Mišmaš já jsem právě neviděla Farrah,Maci,Amber..jak byly těhule 16 a těhotná a chtěla bych to vidět právě a nemůžu to najít tak snad to ještě budou teda opakovat ![]()
hale ale ty já jsem taky neviděla v 16náctkách, možná to v ČR ani nedávali
teĎ koukám na stránky mtv czech a vůbec tam ani jedno není v pořadech. až budu mít víc času zkusím vykoumat něco na stránkách mtv.com
Na MTV nevim,ale v archivu TV Barandov je české milování a tam jsem narazila na díl kde matkami jsou 14 a 15ti leté.Pokud by tě toto téma zajímalo.
Na české stanici MTV jede už třetí řada… zjistila jsem to pozdě
a taky bohužel, většinou, když to dávají nemám čas.. ![]()
Na netu jsem to také hledala a nenašla
Jedině na tom mtv. com a bohužel ta angličtina…
![]()
Jinak v první řadě jsem taky totálně nepochopila tu Amber..
(Jestli to je ta, co otci svého dítěte nadávala do tlustoprdů…)
taky by mě to zajímalo a ráda bych na to koukla, už jsem to taky hledala ale nenašla ![]()
Mišmiš já jsem právě myslela že jsem tu sérii 16 a těhotná prošvihla a koukala jsem ted dopoledne na náctileté maminky ale zajímalo by mě-ráda bych viděla jak maminky a tatínci prožívali těhu a miminka ![]()
Amber byla dost hustá, bylo mi líto té její dcerky jak se před ní pořád hádali a řvali na sebe ![]()
Já jsem mrkla na MTV.com a všechny ty díly 16 a těhotná dávali u nás.Viděla jsem i ty ostatní,jedna blondýna tam dala taky svoje mimčo k adopci,protože ji k tomu víceméně donutila její „nevlastní“ matka která ji stejně takhle adoptovala,to jste neviděli??Ani tu druhou blondýnu kterou pořád ten její vykuk podváděl a pořád se k ní vracel a pak zase odcházel a pak tam taky měli dvojčata holčičky,jména si nepamatuju.
Miriamm já jsem na to náhodou natrefila až bylo to finále a viděli se v tom studiu, takže předchozí části jsme neviděla. A pak jsem na to začla koukat. Vím že 16 a těhu dávají v neděli večer ale na to jsem už 2× zapoměla
Jinak jsem ted pravidelně koukala dopoledne.
V pondělí v 10.00 budou dávat Napsáno životem - Čekám dvojčata,to bude jistě taky zajímavé,budu se dívat ![]()
A ty nedělní nové díly opakují ještě ve středu večer ve 20.05 hodin ![]()
Miriamm díky za info že to opakují ![]()
A na napsáno životem budu taky koukat, mám takové pořady ráda ![]()
magnolie píše:
Na MTV nevim,ale v archivu TV Barandov je české milování a tam jsem narazila na díl kde matkami jsou 14 a 15ti leté.Pokud by tě toto téma zajímalo.
Super:) na tvojí radu jsem se teď na to dokoukala.. Ještě bych se koukla na něco podobnýho