Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro všechny, kdo sledují nejnovější sezónu tohoto super seriálu:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky a vitej
ja jsem vcera shledla sestnactku,tak jsem snad taky v obraze… musim rict, ze posledni dva dily nic moc, ale jinak sedmicka supr!
taky nechapu, proc v tom maji v USA takove prodlevy? to prece musi prichazet o divaky, kdyz je to jednou za mesic…
Já též. Čekám na další díly. Ale teď zase nic nebylo
Co to mají furt za blbé přestávky ![]()
ahoj a diky
,ja se priznam vsechn dily jeste zkoukli nemam,ale docela se mi to libi,akorad carlos se mi libil neoholeny
,jinak s tim sledovanim v americe mam stejny nazor co ty ![]()
ahojky vsem:-)
kacerval, tak to abychom ti neco neprozradili ![]()
jinak kterou zoufalku mate nejradsi? ja vim, ze je to asi tezke rict, ale ja se asi klonim k lynette, i kdyz gabi a susan jsou srandovnejsi… a bree v teto sezone hrozne omladla, oblikani a tak… no to bude tim mladym pritelem asi…
ja miluju Gabi a Susan
A az pak je Lynette, i kdyz Lynette ma taky dobrou roli… ![]()
mne je Lynette prave blizka tim, ze je takova matka pluku, i kdyz decka uz ma velke.. ted se mi hrozne libila scena (dil nevim cca 12?), jak chtela Paige naucit spat a Susan ji to kazila- to jsem se zas videla v te Susan ![]()
Jj, Lynette ma taky neco do sebe, ale je fakt, ze ja jsem se v ruznych situacich ztotoznila pokazde s jinou zoufalkou.. ![]()
monny, presne tak… miluju ten humor a vtipne konverzace…
jinak co rikate na zaver sestnactky? dalo se to myslim cekat..
můžu k vám?příťa mi říká,že jsem totál závislák
když jsem koukala na sedmou na kinotipu a přesáhla ten limit,tak se mnou bylo k nevydržení tu dobu co jsem musela čekat až mě to pustí koukat dál
jsem až takovej magor,že mám všechny série stáhnutý a když nic nedávají nebo se nudim tak na ně koukám zase odznova ![]()
rohlice, no jasne! je, tak to mas vsechno v zive pameti, ja se musim priznat, ze uz znacne zapominam…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat