Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.csfd.cz/…64177-katka/ Viděly jste?? Hodně zajímavý dokument. Chvilku jsem s ní soucítila, chvilku na ni byla dost nas.aná, někdy jsem nevycházela z údivu a ke konci jsem jí začala pohrdat. To, co dokáže fet, je až neuvěřitelné.
Už stahuji, chtěla jsem ho vidět, ale pak na to zapomněla.Tak děkuji za připomenutí ![]()
Paní Třeštíková je unikátní dokumentaristka. Všechny její filmy jsou naprosto geniální. Katka? Chuděra. K fetu může sklouznout každý, takže víc než pohrdání si tihle lidi zaslouží soucit. Podle mě teda, nikomu názor nenutím. Je pravda, že léčba závislých lidí nás stojí hafo peněz, takže by si to měli nějak asi uhradit, ale nemám páru, jak je donutit zaplatit dluhy společnosti.........
Ahoj, viděla jsem o ní oba dokumenty.No co říct…šancí měla hodně, sama si je posrala.Zvedá se mi z ní kýbl.Těhotná a píchá si-to mluví za všechno ![]()
radúna píše:
Paní Třeštíková je unikátní dokumentaristka. Všechny její filmy jsou naprosto geniální. Katka? Chuděra. K fetu může sklouznout každý, takže víc než pohrdání si tihle lidi zaslouží soucit. Podle mě teda, nikomu názor nenutím. Je pravda, že léčba závislých lidí nás stojí hafo peněz, takže by si to měli nějak asi uhradit, ale nemám páru, jak je donutit zaplatit dluhy společnosti.........
Vlastně mě ani nenapadlo, kolik peněz stojí nás „čisté“ lidi, co odvádíme peníze státu, takový feťák.
Nechci se hádat, jen bych chtěla vysvětlit proč to pohrdání. Ano, do fetu může sklouznout každý, to bezesporu. Ale těch šancí co měla! I když už byla čistá, zase tam sklouzla (v těch 19ti), a to naprosto dobrovolně! Kdyby jednou, dvakrát, tak řeknu, že je to doopravdy těžké, ale ona ve skutečnosti s fetem skončit nechtěla! Jenom se litovala, slibovala hory doly, ale podle mě pouze kvůli natáčení, a ne kvůli miminku.
Ahoj,
viděla sem dokument,který ale nebyl tak dlouhý.Tak si to hned zkusím stáhnout.
Docela mám tyhle filmy celkově ráda-
díky za připomenutí.
Taky si to musime stahnout.
Jen ja tyhle lidi litovat nemohu. Uz se toho o drogach a o dopadu pri jejich uzivani vi opravdu hodne, o tom, jak malokdo dokaze z toho rychleho vlaku vystoupit a udrzet se delsi dobu. Nechapu, jak s tim jeste nekdo muze zacinat.
Je to asi jakasi slabost postavit se svetu a osudu celem. Tezko litovat nekoho, kdo misto aby problemy resil, se radeji sjede a jeste pri schaneni penez na fet ublizuje lidem okolo.
Viděla, byla jsem zrovna těhotná a nenáviděla jsem jí…Je to hnus, nechápu, že v dnešní době, když všichni ví, jak feťáci končí, ještě s těma drogama někdo začne !?!?!??!??? ![]()
Jo a myslim, že by měli nějak změnit zákon a když se někdo dobrovolně dá na odvykačku, tak už by ho ale neměli pouštět…To je jasný, že jakmile začne absťák, tak si to rozmyslí…
Třeba na Uloz to.cz
Já viděla ten první dokument už kdysi v televizi, teď se chystám na ten novější, nevím, jaký v tom je rozdíl, ale podívám se když tak i na to samé.
Ono je to těžký, když se do toho někdo dostane, těžko vylézá…
Viděla, hroznej dokument, smutnej.
Navíc jsem jí minulý týden potkala na václaváku, má toho chlapa pořád. Vypadala příšerně.. ![]()
viděla jsem celkem nedávno…je to síla, na jaké dno člověk dobrovolně spadne.....jednou to pustím svým dětem jako odstrašující případ a doufám, že je to dostatečně odradí..
Já myslím, že to neodradí nikoho. Síla vlivu party a pseudopřátel, negativní zážitky, deprese, nebo jen chtíč zkusit a spousta dalších vlivů.. Taky to svým dětem jednou pustím, ale myslím, že kýžený vliv to mít nebude. Bohužel ![]()