Katka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
15.3.11 09:18
Eemii píše:
Holky a jak to dopadlo s jejim tehotenstvim?Ma to dite?

má, narodila se jí v rámci toho dokumentu, nádherná holčička..samozřejmě skončila v kojeňáku..tak snad našla lepší „rodiče“ a do stejné sr… jednou nespadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
15.3.11 09:19

Aha,no pro detatko lepsi :-? .Ja uz to stahuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.3.11 09:35

A kterýho má chlapa? Toho prvního, Láďu, z prvního dílu nebo toho následnýho, z druhé části dokumentu, kdy Láďa seděl za pokus o vraždu. On ten Láďa byl taky děsnej, ale vypadalo to, že na rozdíl od ní, se z toho nakonec asi díky vězení dostal…jinak Třeštíková byla velmi kritizována za natočení dokumentů, neboť za ně hlavní protagonistce platila a ta si za to kupovala fet…njn, ale jak jinak takovou věc zdokumentovat…spíš se divím, že je stále ještě naživu, protože tuším v jedničce říkala, že má těžkou žloutenku a hrozí ji cirhoza jater, během pár let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.3.11 09:56

Taky jsem to viděla,
je to vážně příšerný,co drogy dokážou udělat:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.3.11 09:57

Katku jsem viděla, smutný a zároveň děsivý příběh života. Je smutný vidět, že ani vlastní chtěné dítě není tím správným hnacím motorem a motivací ke změně.

Doufám že se holčička dostala do rodiny, kde jí ten její ošklivý a bolestný start do života - rodiče vynahradí svou láskou a péčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.3.11 09:58

Viděla a bylo mi z toho hodně smutno. Jen mě mrzí, že se z toho nedostala, myslela jsem, že to bude mít štastný konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
15.3.11 10:11

tohle jsem neviděla, ale viděla jsem podobný film a taky četla knížku MY DĚTI ZE STANICE ZOO, nevím jestli ji někdo četl nebo viděl fiml,(knížka je teda 1000×lepší)a fakt to stojí za přečtení, dokonce i manžel to četl a to nikdy nic nepřečetl tak jsem mu dala toto a doslova to hltal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 10:26

Kamaradka Katku zna, a je to proste zavislost, ten clovek si ani radne neuvedomuje nic… Ale to je hodne diskutabilni tema :roll:
Znam lidi, fetaky, jak jsem uz nekde zminovala, znama MELA tri syny, jeden si v 18ti dal „zlatou“, druhy bral 12let, a ted je cisty, ma rocni holcicku a je stastny, bez fetu, a pracuje v Dropinu… Treti nekouri, nepije, nefetuje, nic..

Jinak dokument je to „hezky“ obdivuju jak Katku tak Trestikovou, za tu chut a to vedomi, o takoveto zavislosti tocit dokument… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
15.3.11 10:27

To je ten dokument jak rodiče kvůli ní nainstalovali do baráku alarm, aby věděli až bude utíkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.3.11 10:29

Neviděla jsem ten první dokument, ale v tomhle nic takového není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 10:35

Potom, dobry dokument/nebo spise film je Mandragora.. Cesky film, hooodne stary o drogach, sexu a penezich… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.3.11 10:39
PetiteFillette píše:Vlastně mě ani nenapadlo, kolik peněz stojí nás „čisté“ lidi, co odvádíme peníze státu, takový feťák.
Nechci se hádat, jen bych chtěla vysvětlit proč to pohrdání.

V této souvislosti mně napada: kolik peněz stoji když se člověk „jen“ nestará o své vlastní zdravi, o souvislosti stravovacich návyku a funkci organu, takový vysoký krevni tlak, alergie, ekzemy jsou take projevem nezdravych závislosti, které jsou zakeřné. Rozdil je jen v tom že je to vice tolerováno společnosti…

Sorry za OT :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1712
15.3.11 10:56
Lena F. píše:
PetiteFillette píše:Vlastně mě ani nenapadlo, kolik peněz stojí nás „čisté“ lidi, co odvádíme peníze státu, takový feťák.
Nechci se hádat, jen bych chtěla vysvětlit proč to pohrdání.

V této souvislosti mně napada: kolik peněz stoji když se člověk „jen“ nestará o své vlastní zdravi, o souvislosti stravovacich návyku a funkci organu, takový vysoký krevni tlak, alergie, ekzemy jsou take projevem nezdravych závislosti, které jsou zakeřné. Rozdil je jen v tom že je to vice tolerováno společnosti…

Sorry za OT :kytka:

Alergii způsobuje nezdravý životní styl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.3.11 10:57

Zajímavá úvaha. Opravdu mě nikdy nenapadlo takhle nad tím přemýšlet.

Jediný rozdíl, který mě v tuto chvíli napadá je ten, že ve většině případů trpí těmito civilizačními chorobami (cukrovka, alergie, ekzémy, vysoký tlak, vysoký cholesterol apod.) lidi, kteří odvádí státu daně a mají placené zdravotní pojištění. Kdežto člověk, který se živí tím, že krade, okrádá jiné a ještě je přitom ohrožuje na životech (viz případ ze včerejška, jak babička utekla před feťákem oknem i s vnučkou), neplatí žádné daně, nemaká, nemá ani občanku(!) a zdravotní pojištění..člověk, který se nechá ubytovávat v detoxikačních centrech, chodí do det.ambulancí jenom sprostě nadávat, zaměstnává spoustu sociálních pracovníků svými problémy a přitom se ani nepokouší je doopravdy napravit.. to je pro mě člověk, který si rozhodně nezaslouží, aby se o něj tolik lidí zajímalo, snažilo se mu pomoct a aby do něj daňoví poplatníci investovali hromady peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.3.11 11:02

Barah ano, myslim si to. Je spousta souvislosti, které z nějakeho důvodu odmitame vidět. Prostě člověk musí najit odvahu hledat odpovědi jinde. Pokud jen připustime že nejsme „jen tělo“…

Pokud muj názor někoho doopravdy
zajmá mužete mně kontaktovat SZ :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky