Katka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
1.7.11 09:00

Já už to viděla snad potřetí.hrůza .Víte co by mě zajímalo.Vždyt ona za to natáčení musela dostat honorář.A i v kinech to mělo docela velkou návštěvnost .Tak ona to asi dala na drogy.Nebo třeba paní režisérka to dala malé .kdoví .A taky když si vzpomenu jak ta malá ,měla absták .Jak ji tam ta sestřička sprchovala ,muselo jí být hodně zle.No a když si představím ,že by třeba muj muž ,využil služeb takové slečny .hrůza .Ještě něco dostat.A ona dostala několik příležitostí ,a kašlala na to .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.7.11 12:56

Holky, nevíte jak Katka dopadla?? Jestli je pořád závislá nebo s tím něco dělá?? Skončilo tak nějak nijak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28414
1.7.11 13:22

Já jsem si to včera večer stáhla, v tv jsem to neviděla. Teď akorát jsem to dokoukala.
Tak Katka asi neměla dobré dětství, otec/otčím jí zřejmě zneužíval, matka asi taky nebyla to správnou mámou, holka měla volnost a spadla do drog. Ale měla nespočet šancí se z toho vyhrabat, pokaždý se na to vykašlala, a ani dítě jí nestálo za to, to dokázat. Vždycky si našla pochybnou známost, nechala s sebou vláčet a manipulovat (viz. poslední Roman). Je mi z ní fakt špatně, líto mi jí není. A ani nechci pomyslet na to, kolik nás ty její pokusy stály :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.7.11 13:38
janinkaz píše:
Já jsem si to včera večer stáhla, v tv jsem to neviděla. Teď akorát jsem to dokoukala.
Tak Katka asi neměla dobré dětství, otec/otčím jí zřejmě zneužíval, matka asi taky nebyla to správnou mámou, holka měla volnost a spadla do drog. Ale měla nespočet šancí se z toho vyhrabat, pokaždý se na to vykašlala, a ani dítě jí nestálo za to, to dokázat. Vždycky si našla pochybnou známost, nechala s sebou vláčet a manipulovat (viz. poslední Roman). Je mi z ní fakt špatně, líto mi jí není. A ani nechci pomyslet na to, kolik nás ty její pokusy stály :cert:

souhlasím :potlesk:
navíc,když vezmeš,že neměla kartičku pojištěnce,tudíž asi nebyla ani pojištěná-nikdy nepracovala,kdo tedy to vše platil-lékaře,porod,léčbu.
osobně si myslím,že jí jednou najdou někde mrtvou.
Apropo,ona je stejně stará jako já 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.7.11 13:42

Nejhorší na tom je to,že to dítě za nic nemůže a rodiče si taky vybrat nemůže.Uz když se narodila byla závislá ta mala nevinná Terezka.Jen doufám,že se jednou dostane k hodným rodičům a svou matku nikdy nepozná.Asi by to pro ni bylo to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.7.11 13:47

mala Terezka je u babicky, kterou povazuje za svoji mamu http://instinkt.tyden.cz/…u_24941.html

obavam se, aby ji nepotkal stejny osud, jako jei bilogickou matku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.7.11 13:51

ježíš,to je fakt hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.7.11 13:58

Mě strašně vytáčelo,jak ona i ten její partner říkali,že by se chtěli Terezce omluvit,ale to jsou od nich jen slova,padá jim to z pusy,ale je to prázdné,to nestačí,to dítě jim to nikdy neodpustí,když za těma slovama nebudou činy a když se ve skutečnosti nepokusí svoji situaci změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.7.11 14:03

A ještě bych dodala něco,co může znít divně,ale protože jsem těhotná,tak to má souvislost.Já se snažím žít co nejzdravěji,vynechala jsem zbytečné léky,potraviny a tak,abych měla zdravé miminko…a podívejte,ona fetovala celé těhotenství a Terezka měla 3kg a byla v pořádku.Když se prostě má dítě narodit,tak se narodí ať dělá matka cokoliv a když prostě nemá,tak můžeme být „hodné a správné“ celé těhotenství a nemusí to dobře dopadnout.Je to trochu nespravedlivé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.7.11 14:09

tak já věřila, že tu malou adoptuje nakonec někdo uplně cizí…takhle podle mne nemá šanci, aby z ní vyrostl „normální“ člověk…je to fakt síla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.7.11 14:10

já s tím teda moc nesouhlasím, že Terezka byla v pořádku…to se nedá hned poznat, jaké následky drogy na dítěti zanechají. Spousta z těchto potíží se ukáže až v pozdějším věku, např. hyperaktivita, poruchy učení a inteligence, celkově poruchy chování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.7.11 14:12
Teenule píše:
A ještě bych dodala něco,co může znít divně,ale protože jsem těhotná,tak to má souvislost.Já se snažím žít co nejzdravěji,vynechala jsem zbytečné léky,potraviny a tak,abych měla zdravé miminko…a podívejte,ona fetovala celé těhotenství a Terezka měla 3kg a byla v pořádku.Když se prostě má dítě narodit,tak se narodí ať dělá matka cokoliv a když prostě nemá,tak můžeme být „hodné a správné“ celé těhotenství a nemusí to dobře dopadnout.Je to trochu nespravedlivé :-(

tak ono se to pak může projevit v inteligenci,může mít problémy s učením,sklon k závislostem.
I já jsem se celé těhotenství snažila jíst co nejlépe,brala jsem vitamíny,kojila 13,5m.Manžel je vysokoškolák,ale alergik,a je 50% pravděpodobnost,že prcek bude taky alergik.Já jsem nekojená ale zdravá,a muskej je kojenej ale alergik.Jak na jídlo,tak na pyly.
Ale to je trochu OT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.7.11 14:48

Alergii a potíže s učením nepovažuju za vadu,je vůbec zázrak že vidí,slyší,má 2 ruce a 2 nohy…po těch dávkách Pervitinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
1.7.11 15:03
Hanulka82 píše:
mala Terezka je u babicky, kterou povazuje za svoji mamu http://instinkt.tyden.cz/…u_24941.htmlobavam se, aby ji nepotkal stejny osud, jako jei bilogickou matku :roll:

to je nářez, hned jsem si při sledování uvědomila, že je to dokument o Katce, ale kdoví, kolik takových holek doopravdy je? Je mi z toho smutno, člověku se dítě narodí, vychovává ho, vkládá doněj naděje a takto se to může zvrtnou-je fakt, že katka neměla jednoduché dspívání a zázemí v rodině, ale mnohdy se to zvrtne i v harmonické rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.7.11 10:40

Mě hlavně „dojalo“ taky to, že dali tu holčičku její matce. Té, která sama dítě zavrhla. Tak snad nedopadne stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí