Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to taky shlédla nedávno tady, je to tam sice rozkouskované na několik dílů http://www. youtube. com/…tiKtoreLubim
@Mikajelka jůů to by bylo supr, ono to jde nějak vložit na uložto. cz ale jak
![]()
Ahoj, holky viděli jste ve zprávách jak je to asi týden přepadli toho prodavače a pobodali? ta ženská jak tam byla na té kameře mě strašně připomínala právě tu Katku .Oni je už policajti chytli, ženské prý bylo něco kolem 30 let .asi je to blbost ale hned mě to napadlo .Ale určitě je to jen moje domněnka. jinak kdoví co ta její malinká? snad se má dobře.
@sthan tu její holčičku má v péči tý Katky maminka..a jinak o tom přepadení, zajímavé..ale
![]()
Fakt ji má její máma? Já se bála, že je v dětském domově. Snad ji ty drogy nějak nepoznamenaly ![]()
@Deniel děkuju
Úplně jsem ten článek zhltala… To bylo před dvěma roky, kdoví jak je na tom teď.
@Banny to máš pravdu, já to taky zhltala! Dívala jsem se jestli se nedá najít foto tý malý, ty jsou teď už 4 roky, že jo..ale nenašla jsem. I by mě zajímalo jestli bude pokračování Katky nebo jestli už paní Třeštíková nemá v plánu s ní natáčet..já bych další pokračování jen uvítala
a taky by mě zajímalo jak je na tom malá Terezka teď..snad jednou neskončí taky na drogách..ale snad ne. Věřím, že kdyby udělali nějakou sbírku, že by hodně lidí chtělo Terezce pomoct.. ![]()
Ja musim rict, ze vsechno, co se deje kolem Katky, mne taky zajima. Ale myslim, ze pokracovat v nataceni se asi nebude. Nicmene Katka zije, nekdo ji pred par mesici natocil, bylo to postnute v nejaky diskuzi, uz nevim kde: http://www.youtube.com/watch?…
@beodenka mě to nejde spustit
ale z diskuze pod tím jsem pochopila, že chodí o berlích?
Dobrýý, na druhým prohlížeči se mi to spustilo
no a myslím si, že neměla šanci ho doběhnout
a vlastně ani nevím proč se rozčilovala že jí natočil..musí počítat s tím, že je teď známá osobnost, že
a jinak moc díky za video ![]()
@Deniel píše:
mě to nejde spustitale z diskuze pod tím jsem pochopila, že chodí o berlích?
No neco nese. Vypada to tak zvlastne, mozna jsou to berle. Je to jen kratounkej zaber, ale ocividne zije Katka porad stejne
Je tam v zaberu i Roman.
@Deniel s tou sbírkou mě to taky napadlo, ale pro Katku
Jak jsem četla, že nemá už ani šminky atd. Jenže to je blbost… je mi jasné, že ona by ty peníze použila na fet a to bych ty peníze raděj dala té malé.