Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Via No chápu to tak, že náhradní rodiče vědí, čí mimi dostali do péče. A je jen otázka, jestli někdy připustí, aby se to Terezka dozvěděla. Ale uznávám, šílené to je, skoro nic horšího si ani nedovedu představit. ![]()
@Naima Toho se asi nikde uz nedohledam ze, ze bych na to koukla?
Jinak na pokracovani Katky a jeji dcery bych se rada podivala.
@Jaja87 Myslím, že jsem před časem něco stahovala z ulozto.cz. Jinak se vsadím, že v pokračování o Katce se nijak zvlášť dceři věnovat nebudou, je v jiné rodině a tohle půjde absolutně mimo ni, což je jen dobře
@Naima A kdy bude asi to pokracovani o Katce nevite asi nikdo??Ja jen abych to zase neprosvihla.Tak ja kouknu na to uloz to.
@Jaja87 píše:
@Tereza1986 A kolik ji je vubec te Katce? A malicka zije u nejake rodiny jo??
Ja videla ten dokument KATKA pred rokem,dvema.Byla to docela pekna holka, ale ted asi musi vypadat desne…![]()
Určitě je jí přes 30,přesně netuším. Teď už je jako zombie ![]()
@Tereza1986 To jsem si myslela ze bude asi jako zombie..
No je to strasne.
Až budu mít víc času musim si taky pustit ten Pozdní sběr.. Tak by mě zajímalo co v tom pokračování bude? Opět otěhotní? Nevim jestli budu mít žaludek se na to dívat.. Poprvé jsem dokument Katka viděla ještě když jsem nebyla těhotná. Nedávno jsem si ho opět pustila, to už mám dceru a teda trhalo mě to srdce mnohem víc než předtím..
Viděli jsme ji cca loni v obchodě. je jí cca 40 a vypadá na 60, uplně mimo atd…ta už se z toho nedostane ![]()
Katka je stejný ročník jako já (1976), občas ji potkám na Florenci a vypadá strašlivě:(
Už je pokračování… z roku 2011
Díky za připomenutí tohoto dokumentu… hned jdu najít to pokračování kde se to dá stáhnout
http://www.csfd.cz/…tka/galerie/?…
edit: jo tak ono to asi neni pokračování… ![]()
Potkala jsem ji cca před měsícem v Praze, když jsem šla na autobus (na Florenci). Vypadá děsně, bohužel ceta ven už pro ni asi není ![]()
Teď o ní někde psali, že bere 3× denně dávku 2,5 gramu heroinu. Nechápu, že ještě žije…