Katka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
12.5.16 19:48

Mne by spis nez tyhle ezo-teorie zajimalo, jestli je Katka jeste nazivu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
12.5.16 19:49

@Merlain A ty jedeš na čem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.5.16 19:51
@dendule4 píše:
@Merlain A ty jedeš na čem? 8o

To mě taky napadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.16 21:58

Jedu na život a pravdu :-). Víte to je právě to o čem mluvím. Nesouhlasíte je to fajn, ale to neznamená že jsem esoterik nebo na něčem jedu :-). Nejsem ani jedno, jsem jen obyčený člověk, který se umí dívat více úhli ne jen jedním, což vám bohužel schází. Ano také mě zajímá, zdali Katka je v pořádku, zdali její dítě je v pořádku, protože to je právě to lidství o kterém hovořím. Ti slaboduchý bohužel budou vždy oponovat a argumentovat například tím, zdali sám v něčem nejedu :-). Konec konců, každý člověk dle vás asi v něčem musí jet, když se zastane lidí, kteří potřebují pomoc. Možná že i vy potřebujete pomoc a doufám že se někdo najde, kdo vám tu pomoc nabídne místo urážlivých projevech či různých odsouzení.
Drogy jsem nikdy nevzal kromě alkoholu za mladých let když jsme jezdili na zábavy ale tomu asi neporozumíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.5.16 11:20
@Merlain píše:
Jedu na život a pravdu :-). Víte to je právě to o čem mluvím. Nesouhlasíte je to fajn, ale to neznamená že jsem esoterik nebo na něčem jedu :-). Nejsem ani jedno, jsem jen obyčený člověk, který se umí dívat více úhli ne jen jedním, což vám bohužel schází. Ano také mě zajímá, zdali Katka je v pořádku, zdali její dítě je v pořádku, protože to je právě to lidství o kterém hovořím. Ti slaboduchý bohužel budou vždy oponovat a argumentovat například tím, zdali sám v něčem nejedu :-). Konec konců, každý člověk dle vás asi v něčem musí jet, když se zastane lidí, kteří potřebují pomoc. Možná že i vy potřebujete pomoc a doufám že se někdo najde, kdo vám tu pomoc nabídne místo urážlivých projevech či různých odsouzení.
Drogy jsem nikdy nevzal kromě alkoholu za mladých let když jsme jezdili na zábavy ale tomu asi neporozumíte.

Katka nepotřebuje pomoc, protože pomoc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
13.5.16 11:24
@ksafnika píše:
Mne by spis nez tyhle ezo-teorie zajimalo, jestli je Katka jeste nazivu…

Katka je naživu, na Synkáči je občas k vidění ( naposled asi před týdnem ).
Vypadá katastrofálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.5.16 17:09

Ta má tuhej kořínek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
13.5.16 17:13

@Blešík ze jo? Jak dlouho je ten dokument staryy? Na jeho konci uz vypadala desne, nedovedu si ani představit, jaka musí byt ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.5.16 18:57

@Eemii :lol: Já byla v šoku už u toho druhého dílu, že žije. Je ročník 1977 a už v těch 19, kdy začínal první díl v tom jela, to bylo 1996 8o neskutečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí