Seriál Šéfka

Rose-k
13.3.11 22:49

Šéfka

ahoj
Sledujete někdo?? :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
13.3.11 22:52

Sleduju jedním okem, ale zatím mi to moc nesedí.
A dnešní začátek jsem prošvihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
13.3.11 22:54

já jsem taky neviděla dnešní začátek, ale jinak se mi to líbí je to sranda. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.3.11 22:59

Nj mě začátek taky utekl,mě to zatím baví je to chvílema fakt sranda.Hlavně mě se líbí Mojsejová ta se sničím ne..re,řekne tak jak si to myslí taková herdekbaba :lol:
A leze mi tam na nervy ten slizkej úchyl Honza nebo jak se jmenuje,už jsem ho někde viděla a nemůžu si vzpomenout kde :think: toho bych vykopla hned,ty jeho keci. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2566
13.3.11 23:00

Honza- nebyl v Hledá se táta…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
13.3.11 23:03

ano byl i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.3.11 23:04
Hanulínek píše:
Honza- nebyl v Hledá se táta…?

Jooo to je ono tam byl u tý Evy myslím a ta ho hned vykopla,že přišel pozdě,tak už vím..

• Citovat
  • Upravit
2566
13.3.11 23:06

No!, to je on!
nemáte pocit, že mají televite v záloze ,,neherce", kteří pořady svou ,,zvláštností" oživí?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
13.3.11 23:07

v hledá se táta? já jsem se dívala jen na to jak to bylo poprvé tak si ho nevybavuju… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.3.11 23:13

Jo někdy to tak vypadá..
no a fakt jsem dneska tušila,že vyhodí tu starší Věru..ale dneska teda ujely když měli nazpívat tu písničku a oni si udělaly srandu z Mojsejový..

• Citovat
  • Upravit
319
13.3.11 23:13

…já se trochu přidám…jestli máte na mysli Honzu Kociána…tak toho jsem viděla minulou sobotu v „Taxíku“ jak ho teď v podvečer opakujou na jedničce. Mimochodem je to můj spolužák. Dva roky jsme chodili do stejný třídy…a můžu potvrdit že není úplně normální :mrgreen: …on taky není původem čech takže to bude asi tím :mrgreen:
Hledá se táta jsem bohužel neviděla…nebo spíš bohu dík :mrgreen:

„herci neherci“ ?! že by na tom něco bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.3.11 23:20

Herci-neherci- v poslední serii Hledá se táta… byla i jedna paní- a ta pak učinkovala i v Prostřeno- menší, baculatá, trochu trhlá blondýnka.
Ale jinak k Šéfce- n.Mojsejová je správná držka, jen jsem měla minule i dnes pocit, že ten vyhazov není moc fér- že na to jaký je tvrďák se nechá ukecat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.3.11 23:38

No myslím,že dneska se rozhodla dobře :think: Ta Věra mluvila jen o sobě,sebe chválila a bez ní by si ty holky neuprdly taky mě tam štvala,trochu jsem to čekala…

• Citovat
  • Upravit
2566
13.3.11 23:41

No já právě neviděla ten začátek, asi to zkouknu pak na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.3.11 23:45

Druhý díl musím zítra zkouknout na netu. Hmm. tak Honza Kocián - no mně byl nějak povědomý. Bože, někteří lidi se prostě musí nacpat všude. :roll: Fakt působí jako nějakej retard - jestli ten nakonec vyhraje to místo, tak Mojsejový módní značka zkrachuje hned na začátku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí