Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sleduju jedním okem, ale zatím mi to moc nesedí.
A dnešní začátek jsem prošvihla.
já jsem taky neviděla dnešní začátek, ale jinak se mi to líbí je to sranda. ![]()
Nj mě začátek taky utekl,mě to zatím baví je to chvílema fakt sranda.Hlavně mě se líbí Mojsejová ta se sničím ne..re,řekne tak jak si to myslí taková herdekbaba ![]()
A leze mi tam na nervy ten slizkej úchyl Honza nebo jak se jmenuje,už jsem ho někde viděla a nemůžu si vzpomenout kde
toho bych vykopla hned,ty jeho keci. ![]()
Hanulínek píše:
Honza- nebyl v Hledá se táta…?
Jooo to je ono tam byl u tý Evy myslím a ta ho hned vykopla,že přišel pozdě,tak už vím..
No!, to je on!
nemáte pocit, že mají televite v záloze ,,neherce", kteří pořady svou ,,zvláštností" oživí?! ![]()
v hledá se táta? já jsem se dívala jen na to jak to bylo poprvé tak si ho nevybavuju… ![]()
Jo někdy to tak vypadá..
no a fakt jsem dneska tušila,že vyhodí tu starší Věru..ale dneska teda ujely když měli nazpívat tu písničku a oni si udělaly srandu z Mojsejový..
…já se trochu přidám…jestli máte na mysli Honzu Kociána…tak toho jsem viděla minulou sobotu v „Taxíku“ jak ho teď v podvečer opakujou na jedničce. Mimochodem je to můj spolužák. Dva roky jsme chodili do stejný třídy…a můžu potvrdit že není úplně normální
…on taky není původem čech takže to bude asi tím ![]()
Hledá se táta jsem bohužel neviděla…nebo spíš bohu dík ![]()
„herci neherci“ ?! že by na tom něco bylo ![]()
Herci-neherci- v poslední serii Hledá se táta… byla i jedna paní- a ta pak učinkovala i v Prostřeno- menší, baculatá, trochu trhlá blondýnka.
Ale jinak k Šéfce- n.Mojsejová je správná držka, jen jsem měla minule i dnes pocit, že ten vyhazov není moc fér- že na to jaký je tvrďák se nechá ukecat. ![]()
No myslím,že dneska se rozhodla dobře
Ta Věra mluvila jen o sobě,sebe chválila a bez ní by si ty holky neuprdly taky mě tam štvala,trochu jsem to čekala…
No já právě neviděla ten začátek, asi to zkouknu pak na netu.
Druhý díl musím zítra zkouknout na netu. Hmm. tak Honza Kocián - no mně byl nějak povědomý. Bože, někteří lidi se prostě musí nacpat všude.
Fakt působí jako nějakej retard - jestli ten nakonec vyhraje to místo, tak Mojsejový módní značka zkrachuje hned na začátku ![]()
ahoj
Sledujete někdo??