Katka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Via
5078
26.2.13 09:02

@meringa Upřímně, já se divím že ještě žije :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.2.13 09:03

Ja myslela, ze Terezka byla u babicky. To mi teda uniklo s tim kojenakem. Je dobre, ze je Terezka tam, kde ji daji odpovidajici peci a snad i lasku, ja videla dokument z sedesatych let o detech v DD a rvalo mi to srdce, jeste ty komentare, jak maji lasku na pridel… Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
5724
26.2.13 09:07

No já se přiznám, že na pokračování snad ani nemám žaludek. :roll: Viděla jsem to v době, kdy jsem byla těhu, a dost mě to sebralo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
26.2.13 09:09

@Clarkia Taky jsem na to koukala s bříškem :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
26.2.13 09:18

Ahoj holky chce se zeptat zda je nejaky pokracovani Katky???Nevite… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.2.13 09:31

@Jaja87 Ještě ne, ale občas s ní točí, takže asi něco bude. Třeštíková říkala, že je to teď s ní náročný, Katka už nemá žádnou motivaci, takže jí musí všude hledat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.2.13 09:32
@meringa píše:
@Clarkia Taky jsem na to koukala s bříškem :(.

Já taky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
26.2.13 09:40

@Tereza1986 A kolik ji je vubec te Katce? A malicka zije u nejake rodiny jo??
Ja videla ten dokument KATKA pred rokem,dvema.Byla to docela pekna holka, ale ted asi musi vypadat desne… :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
26.2.13 09:50

Mazec, myslela jsem si, že touto dobou už musí být mrtvá - Katka. Vždyť ona už v tomhle jede dobrých 15? let. Je moc dobře, že tam holčičku nechala, ani se tomu nedivím, při takové závislosti ji prostě dítě nemůže zajímat, zajímá ji už jen absolutně jiná věc. Taková krásná mladá holčina to byla a nechci snad ani vidět, jak vypadá teď - už ve druhém pokračování to byla na konci vyžilá stařena, s naprosto vymletým mozkem :(.

• Citovat
  • Upravit
3172
26.2.13 09:55

Jéé to jsou krásný zprávy :palec: bude pokračování, tak na to se už moc těším!! Je dobře, že někdo jako paní Třeštíkková dělá takový dokumenty!!! Měl by to vidět každý dospívající!! A je dobře, že má Terezko novou rodinu!!! Holky myslíte si, že dítě i když se narodilo narkomanům..že když pak vyrůstá v normální rodině, že se z ní nemusí stát taky narkoman?? Myslím geny a tak, když má výchovu jinou..slušnou?? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
26.2.13 10:00

@Naima Ono je o Katce natoceno vice dilu??? 8o 8o Ja videla jen ten asi prvni jmenoval se KATKA..Jeste neco je jinyho natocenyho?
Me zajimaji takovy dokumenty… @Deniel Kdo vi zda z ni muze byt narkomanka…Geny jsou geny. Ale snad se tomu tak nestane nikdy!!A kde ona ji nechala ta Katka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
26.2.13 10:29

Třeštíková s ní točila 5 let v rámci série Ženy na přelomu tisíciletí, vysílali to v roce 2000 na ČT (tehdy v té sérii byla například Basiková - také velmi zajímavé). Třeštíková pak udělala dotočnou Katka, která byla uvedena v roce 2009. Na konci Katku zbavili rodičovských práv k malé Terezce.

• Citovat
  • Upravit
6391
26.2.13 10:39
@Naima píše:
Třeštíková s ní točila 5 let v rámci série Ženy na přelomu tisíciletí, vysílali to v roce 2000 na ČT (tehdy v té sérii byla například Basiková - také velmi zajímavé). Třeštíková pak udělala dotočnou Katka, která byla uvedena v roce 2009. Na konci Katku zbavili rodičovských práv k malé Terezce.

Ty jo ty zeny na prelomu tisicileti jsem nevidela.. :zed: :zed: A o cem to je, taky o drogach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
26.2.13 10:40

@Deniel Tak já myslím, že výchovou jde udělat hodně, ale geny nevychčíš no. Spíš by mě zajímalo jak je na tom malá mentálně, jestli nemá nějaké poruchy a tak. Ono by byl asi zázrak kdyby byla naprosto zdravá :think:

Myslela jsem si, že si malou Terezku nechá babička…ona přece i s tou její sestrou byla u porodu, ne? A to další pokračování bude teda i o té malé nebo jak? Nějak si nedovedu představit, že se třeba za 10 let Terezka pozná a zjistí jak to s ní bylo, dyť to musí být něco šíleného 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
26.2.13 10:42

@Jaja87 Ne, to je jen část Katka, pak je tam časosběrný dokument o Dagmar Peckové, Báře Basikové, dva díly o prostitutkách, o lesbičce, o mamince postiženého dítěte a ještě něco. Myslím, že všechny se točily 5 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!