Katka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
7.11.12 08:49

@beodenka já ji viděla v březnu v Nuslích, ještěže mě nenapadlo ji natočit :lol: By mi dala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.1.13 07:58

Známá dělala nějaký práce u narkomanů a prý je Katka dávno po smrti. 8o Chtěla bych další pokračování jejího osudu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
17.1.13 09:02

@Tereza1986 Já bych se tomu ani nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
17.1.13 09:06

Aha - http://www.ceskatelevize.cz/…-trestikova/
Ještě jsem to nepřečetla celé, ale žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 09:07

Ahoj holky, Katku jsem videla a opravdu si za to muze sama. Mela sanci. Ja jsem taky byla narkomanka- od 15- 24 jsem brala prevazne pervitin, ale i zezacatku heroin. Muj partner to samy. Seznamili jsme se v lecebne a stridali jsme brani a pak snahy o abstinovani. Partner se do toho pustil natolik, ze, presvaril. Nakonec jsem pri brani otehotnela. Prestala jsem brat v 11tt, kdyz jsem to zjistila a vezla si fotku z utz. Od te doby jsem cista a fakt to slo. Partner to mel tezsi prestat. Odesla jsem od nej k mamce a dali jsme do dohromady az kdyz prestal po lecbe, dceri byl 1 rok. No a ted jsme stale abstinenti, uz ani nekourime cigara a mame 2 krasne deti, nastesti zdrave a budeme se brat a fakt vim, ze jsme z toho venku. Me dcera vlastne zachranila a materstvi bylo pro me natolik silne, ze jsem dokazala poprat. I partner, otec deti to dokazal. Takze Katku nelitujte, jde prestat.

• Citovat
  • Upravit
3259
17.1.13 09:34

@meringa to je ale zaznam z chatu z ledna 2012
J ten dokument nevidela, ale asi se na nej mrknu. Dik za inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
17.1.13 09:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, Katku jsem videla a opravdu si za to muze sama. Mela sanci. Ja jsem taky byla narkomanka- od 15- 24 jsem brala prevazne pervitin, ale i zezacatku heroin. Muj partner to samy. Seznamili jsme se v lecebne a stridali jsme brani a pak snahy o abstinovani. Partner se do toho pustil natolik, ze, presvaril. Nakonec jsem pri brani otehotnela. Prestala jsem brat v 11tt, kdyz jsem to zjistila a vezla si fotku z utz. Od te doby jsem cista a fakt to slo. Partner to mel tezsi prestat. Odesla jsem od nej k mamce a dali jsme do dohromady az kdyz prestal po lecbe, dceri byl 1 rok. No a ted jsme stale abstinenti, uz ani nekourime cigara a mame 2 krasne deti, nastesti zdrave a budeme se brat a fakt vim, ze jsme z toho venku. Me dcera vlastne zachranila a materstvi bylo pro me natolik silne, ze jsem dokazala poprat. I partner, otec deti to dokazal. Takze Katku nelitujte, jde prestat.

Já teda příspěvky nečetla, tak nevím, jestli jí někdo litoval, ale podle mě si za to každý feťák může přece sám. Neznám případ, že by někdo někoho nutil si píchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
17.1.13 11:58
@Anonymní píše:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: super!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.1.13 15:30
@Anonymní píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.1.13 15:32
@meringa píše:
Aha - http://www.ceskatelevize.cz/…-trestikova/
Ještě jsem to nepřečetla celé, ale žije.

No jo, ale to je rok starý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
18.1.13 12:07

@mag Já to až tolik nezkoumala, spíš to byla reakce na to „dávno po smrti“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.1.13 12:24

Pokud je po smrti, tak to tak dlouho nebude. Ale já si taky myslím, že žije. No žije, spíš přežívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.1.13 18:27

Taková hezká holka to byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
18.1.13 19:57

Taky by mě zajímalo její pokračování..nenatáčí se s ní pokračování?? Bylo by prima, kdyby jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
18.1.13 20:10

Na čsfd jsem našla tohle http://www.csfd.cz/…ova/diskuze/ a Katka hraje i v nějakým dokumentu Pozdní sběr..nevíte někdo kde to sehnat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí