Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PetiteFillette píše:
http://www.csfd.cz/…64177-katka/ Viděly jste?? Hodně zajímavý dokument. Chvilku jsem s ní soucítila, chvilku na ni byla dost nas.aná, někdy jsem nevycházela z údivu a ke konci jsem jí začala pohrdat. To, co dokáže fet, je až neuvěřitelné.
musím se smát, měla jsem úplně, ale fakt úplně stejné myšlenkové pochody ![]()
JančaK píše:
To je ten dokument jak rodiče kvůli ní nainstalovali do baráku alarm, aby věděli až bude utíkat?
Ne to byla Míša ![]()
Tak jsem to vcera taky zkoukla a jak rikate,pocity se stridaly.
Ja myslim,ze ona zamerne nebranila adopci,spis furt doufala a asi verila,ze se z toho dostane a o holcicku se bude starat,tak si to tim volanim jednou za mesic pojistila,aby ji nikomu nedali.Alespon doufam,ze to tak bylo.Takova prekrasna holcicka to je.
Docela by mě zajímalo ,jak na tom je ted.Ikdyby se snažila se z toho dostat,tak s tím musí bojovat do konce života.Ale nemyslím ,že je tak silná .To,že se snaží kontaktovat malou je sice hezké ,ale nebylo by ji líp ,kdyby už byla u někoho jiného?
Holky, holky prosííím??? Nemůžu najít kde to stáhnout na těch stránkách…Poradíte mi?
Caty píše:
Holky, holky prosííím??? Nemůžu najít kde to stáhnout na těch stránkách…Poradíte mi?
Caty píše:
poslu ti odkaz…
Holkyyyyyyyyy, děkuju, doufm, že mito na tom uložto půjde, tímhle servrem mám problémy, dík ![]()
sthan píše:
Docela by mě zajímalo ,jak na tom je ted.Ikdyby se snažila se z toho dostat,tak s tím musí bojovat do konce života.Ale nemyslím ,že je tak silná .To,že se snaží kontaktovat malou je sice hezké ,ale nebylo by ji líp ,kdyby už byla u někoho jiného?
Někdo tu psal, že ji potkal v centru Prahy, stále s tím „přítelem“ /je docela ironie ho takto nazvat/.
Nejsem jasnovidec, ale fakt, že je v tvrdých drogách už tolik let… no, myslím si, že to její tělo nemůže vydržet moc dlouho. Játra a nejspíše i jiné orgány zničené, žloutenku… Myslím, že se z toho nedostane a na drogy dojede.
Ještě před tím, se možná dočkáme ještě nějakého malého pokračování úspěšného dokumentu…
Bohužel v tomto případě je těžké být optimistou. ![]()
JančaK píše:
To je ten dokument jak rodiče kvůli ní nainstalovali do baráku alarm, aby věděli až bude utíkat?
jen k tomu, zda jí odsoudit nebo litovat…je to těžké, asi nevyrůstala v hezkém prostředí…nevím zda jste postřehly, že jí zneužíval, tuším, od 13 let její nevlastní otec…těžko se pak soudí ![]()
Holky, díky moc za odkazy. Tak jsem to shlídla a lituju jenom malinké Terezky.
Měli jí sebrat práva hned jak se narodila a Terezku dát do normální milující rodiny. Já se jen furt ptám. Kde je ten Bůh, co v něj lidi věří? Takovýhle fetky mají děti a lidi, co by miminku dali všechno je mít nemůžou???Kde je Bůh a spravedlnost? Nikde, Bůh není.
Katky mi bylo zpočátku trochu líto, ale jak si píchala když byla těhotná odsuzuji.Je to slaboch. DOkázali to jiní lidé, přestat s drogama, tak ona kvůli miminku mohla taky. Při porodu jsem se rozbrečela. Taková krásná holčička. Měla by mít milující rodinu a rodiče.
Nejvíc ale odsuzuji ty, co drogy prodávají a vyrábějí. Zavřela bych je až zčernají.Bohužel dostat se k velkým rybám je téměř nemožné.A já se děsím toho, že někdo jednou nabídne drogu mému dítěti. Na co se pak spoléhat? NA vlastní výchovu? Na rozum dítěte?Na co?Já můžu jen věřit a doufat, že našim dětem připravíme takový domov, aby nehledali lásku někde jinde a měli ji u nás. ALe co když budou zvědavé? Co když jim to nabídne někdo ve 12ti před školou?
Vegisko, ale víš kolik dětí a lidí nemělo hezké dětsví? Kolik jich bylo zenužíváno? Kolika se rozvedli rodiče, mlátili je a týrali? Zdaleka ne všichni se uchýlili k drogám. Je ot o povaze a o síle povahy.
Holky, proím Vá, kde to na těch stránkách stáhnu? Nemůžu to najít