Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny,
tady se vždy přijde na vše, napadlo mě, jestli někdo nevíte - neznáte, kdysi bežel v telce cca čtyřdílný seriál o modelkách, byly to tuším 4 kamarádky modelky a bylo to z italského prostředí, pamatuji si, že jedna se jmenovala Bianca, moc se mi líbilo to jméno. Poradíte mi někdo.
Jo a když už jsme u toho, taky jsme doma měli na vhs kazete film, Dívka a delfín, taky už dost starý, patrně ho výsílali tak jednou a od té doby ne, neznáte ho někdo nebo ještě lépe, nevíte, kde ho sehnat?
Díky za pomoc
hezký den…
Neni ten serial nahodou Modelky s.r.o?? A ten filmek mi teda nic nerika,tam kde stahujem filmy jsem to nenasla.
Paji modelky s.r.o. to nebyli, tohle je spíš jako čtyřdílný film než vyloženě seriál a byl to takový slaďák, jako když dávají filmy podle Rosamunde Pilcher nebo Harlequin.
Ale díky.
Ahojky, já si pamatuji na seriál o modelkách Papírové panenky, ale ten myslím nebyl italský, ale americký… ![]()
Ten seriál se jmenuje Ragazze di Piazza di Spagna, český název jsem nenašla
Dobrý den, sháním také jeden film a vidím, že tady máte přehled. Třeba ho znáte. Je to film o tom, jak zbohatlický synek má přítelkyni, ale také milenku a ta milenka otěhotní a tak ji ten kluk zabije. Ta vražda se vyšetřuje a při tom vyšetřování se ta klukova přítelkyně seznámí s matkou té mrtvé milenky a společně vyšetřují, kdo je vrah. Zjistí, že tu milenku zabil ten její přítel a on tu svou oficiální přítelkyni na tom samém místě chce zabít také, aby se to, že vrah je on, nikdo nedozvěděl, ale nedokáže to a nakonec dostane doživotí. Pamatuji si, že je tam scéna, kdy ten kluk dostává od táty za přijetí na VŠ luxusní fáro a také, že ta holka měla na fialové halence knoflíky ve tvaru kytiček. Předem díky