Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ynax no ale musíš mít registraci, ne? já ji chci ale nevidím kde na ni ![]()
@kabab píše:
Zkus www.webshare.cz - tam jsem našla snad všechno vč. 9. série s titulkama…
nevím no, jestli se díváte na toto, dyť tam jede angl. text a přes to český dabing tomu není skoro rozumět (zkusila jsem ale jen jeden díl). to radši s titulky. na druhou stranu se to zas stáhlo o dost rychleji než z ulozto.
dáte mi někdo prosím fungující návod kde přijít k 8, 9 řadě s titulky a jak to udělat? ![]()
Já stahuju přes torrenty a titulky zvlášť a v BS playeru si je tam pak vložím.
@Habinka píše:
Já stahuju přes torrenty a titulky zvlášť a v BS playeru si je tam pak vložím.
jo. dík za dobrou radu ![]()
to odpovídáš mně nebo se chlubíš..?
Příspěvek upraven 08.08.13 v 12:00
@kabab píše:
Zkus www.webshare.cz - tam jsem našla snad všechno vč. 9. série s titulkama…
a ještě by mě zajímalo jak to hledáš, asi jsem spadla z Marsu. hodíš mi odkaz přímo na tu 9. sérii? Podle mě to tam není, jen do 7 řady.
@smutnalucy Napsala jsem jenom jak stahuju já. Kdyby si to chtěla vysvětlit tak stačí říct ![]()
Na stahuj.cz si musíš stáhnout program utorrent, ten nainstalovat.
Pak si např. na strance https://thepiratebay.sx/ dáš Greys Anatomy nebo do googlu Greys Anatomy přes torrenty, najdeš si díl a dáš get this torrent, naskočí ti tabulka kde musíš zvolit že to chceš stahovat přes ten program utorrent který sis nainstalovala a už se to stahuje. V pravo dole na liště budeš mít asi ikonku toho programu kterou si rozklineš a vidiš jak dlouho se to ještě bude stahovat.
A titulky stahuju na http://www.titulky.com/. Dobrý je si udělat složku Titulky a tam si je všechny stahovat.
A když si pak stažený díl otevřeš přes BS plyer a klikneš pravým tlačítkem na myši tak si klikneš na načíst titulky a najdeš si tu složku Titulky a zvolíš titulky které chceš.
Případně to jde udělat ještě vložením titulků do stejné složky kde je stažený díl a přejmenovat titulky akorát s koncovkou. srt ale všechno se to takhle přes psaní špatně vysvětluje.
Já teda nevím, ale já to stáhla tady..https://webshare.cz/#/search?what=greys%20anatomy%20s08e01&token=hk3rcjcf58
a je to bez titulků v angličtině, plus hned vedle stáhneš titulky nebo z titulky.com a je to… ![]()
Na greys-anatomy musíš do sekce Forum a tam už je registrace i přihlášení, stahovala jsem kde se dalo, byla jsem tím úplně posedlá, ale díky registraci na greys-anatomy jsem vždy v obraze, od září začíná 10.série ![]()
@clovek super, díky, já to fakt nenašla.
a teď, mám registraci, mám kredit takže chci stahovat z ulozto. Našla jsem odkaz na 1+2 z 8.řady, ten si otevřu a budu předpokládat že hned ten první soubor z těch x-stránek je ten správný, co dělat s tím souborem srt? Co musím mít za program?
Aha, tak to jsou ty samotné titulky když to má jen kolem 100kb, asi že? takže teď k tomu hledat ještě páreček..proč je to tak složité?
![]()
@Habinka děkuju. zkusím to asi na tvůj způsob, protože hledat mezi všemi těmi NEFUNKČNÍMI linky kde by ještě ten který díl mohl být, je fakt pakárna. Navíc fandové co v tom umí chodit už viděli i 9.řadu a klepou se na díly desítky, a já sbírám drobky z 8.řady
![]()
celkem jsem to pochopila z tvého vysvětlení tak snad to zvládnu…
@smutnalucy Jo já už jedu 8 a 9. řadu podruhé
Kdyby sis nevěděla rady tak napiš.