Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnastazieB píše:
Tak díl mám, titulky mám, v jedné složce (titulky jsou 4 soubory, každý trochu jiný, ale všechny. srt) a nepřehrává se mi to
Nevím co si stáhla, ale na hellspy jsem si stáhla díl + titulky, vždy zkontroluju zda se soubory stejně jmenují, popřípadě je přejmenuji. Soubor avi. ti přehraje normálně Media player, ale mp4 třeba VLC nebo kmp, oba volně stažitelné na internetu.
Jo, mám to v mp4, tak převádím do avi, snad to pak už ty titulky přehraje.
@AnastazieB jestli to umíš převést, tak to převeď a media player či jak se přesně jmenuje ten přehrávač ti to vezme, jen se oba soubory musí stejně jmenovat a je třeba i dobrý u toho titulkového souboru dát. srt, pak mi to jde bez problémů. Já to mám i stažený z hellspy, takže časování titulek sedí.
Mrkni na hellshare. tam je úúúplně všechno.
jako myslím díly. nevim na co se přesně ptáš, hledáš díl 9/1?
@Niqitka už je to vyřešené
Na TV Prima přehodili 9/1 a 9/2, byla jsem zmatená ![]()
@AnastazieB No ted to ctu
Pry nekdo prohodil disky, to jsou teda umelci ![]()
@Radulaaa jé a kde to čteš? Ono to ale zrovna tady moc nevadí, takhle přehozené je to vlastně správně v čase ![]()
@AnastazieB nasla jsem to na Twitteru, je tam o tom docela vtipna diskuse, kde nejdriv tvrdi, ze je to OK a pak napisou tohle jako reakci: http://www.twitlonger.com/show/n_1rvahif
Jako je fakt, ze kdyz na to ted kouknes spravne, tak to ma vetsi grady, zvlast ten konec s tou Arizonou, i ten Mark…no co uz ![]()
Ahoj, nevíte někdo, proč najednou dávají o hodně starší díly?
Tak včera jsem zkoukla ten dvouhodinový díl a musím říct, že takhle jsem si dlouho nepobrečela
![]()
@leryl Byl to ten poslední díl co vyšel 11×22.. Celkově ty vzpomínky na Dereka atd ![]()
@katiiik jj je to smutný, ale ten díl předtím byl horší. Jen teda bohužel už je toho nějak moc… potvrzuje se to co u všech seriálů, že v nejlepším je třeba skončit, nějak nevím o čem by mohla být další série, aby to mělo hlavu a patu ![]()