Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana0703 Taky si myslím, že se Owenova sestra najde. Mohla by tam udělat nějaké vzrůšo - kdyby se Riggs a Meredith dali dohromady a ona se vrátila? Ale to by bylo podobné jako u Owena s tou blondýnou a Cristinou. A ta Owenova ségra je kočka
Bylo by to fajn, kdyby ji začlenili.
@Jana0703 jj hodne lidi o tom pise, ze se urcite Owenova sestra ukaze…a me se libi moc…
Mer byla fakt nekdy na facku a to poradnou!
@Brumdibarka jo Scandal se mi libi moc, zacala jsem loni na podzim, kdyz jsem nemela co sledovat a pak jsem musela jet od zacatku vsechny serie, abych to dohnala. Ale libi se mi to moc, i kdyz taky ta posledni byla dost slaba. Asi uz Shonde dochazi napady. Udelala dalsi serial, jmenuje se to The Catch, zatim prvni serie ale bylo to paradni!
A je 13. série konečná nebo bude další??? A nevíte jestli Jo odejde nebo se tam ukáže ten její manžel?? nejsou nějaké spoilery??
![]()
@Jana0703 Tak jsem ted projela pár zahraničních webů a našla jsem kus rozhovoru s Owenem, tak úplně malé spoilery - Amelie se tam nyní chvíli vůbec neobjevuje, ale prý zatím točí jen pár dílů od polovičního finále. Neví, zda se - pokud se teda vrátí - dají dohromady. Prý se celý zbytek sezóny bude řešit to, jak se nemocnice rozdělila kvůli rezidentskému programu. Jo a že bude víc podobných epizod, jako byla ta vzpomínková na sále - myslím tu, jak v ní byla Owenova sestra. Tak jsem toho moc nezjistila ![]()
Mám pocit že ten seriál jde zkopce, i když chápu, že po 13 letec už tam skoro vše bylo, ale dřív bylo aspoň dle mého názoru víc věcí na které se těšit
Byly tam i dramata, přeci jen je to seriál z nemocnice, ale byly tam i hezké věci, ale teď… ![]()
@Brumdibarka Amelie mi vubec chybet nebude a doufam, ze Owen konecne najde nekoho(treba Rickovu sestru opet) s kym bude stastny.
Rozdeleni nemocnice me teda moc bavit nebude a vzpominkove dily me nebraly vubec.
Daji se ty serie nekde stahnout? Mam to jen do osme serie a na ulozto to nemohu najit ![]()
Nechápu, jak mohli Owenovi dát úplně stejnou dějovou linku jen s jinou ženskou
. A že se vrátí Owenova sestra by mě nepřekvapilo, ale později až bude Rigs s Meredith. A u Alexe taky tipuji, že to obvinění stáhne DeLuca kvůli Jo.
@mona77 tak devátá série opravdu nikde
ale od desáté nahoru už to na ulozto najdeš.
Owen a Rigsova sestra??
á myslela že rigs chodil s Owenovou sestrou… se mi to motá
![]()
@Taminka Tami, tak jsem ve středu stáhla první díl Scandal a to jsem neměla dělat!
Od té doby u toho sedím, včera jsem koukala do půl třetí…A to jsem teprve za půlkou druhé série. Baví mne to moc, díky za tip ![]()
@Brumdibarka haha, ja na tom byla stejne. Jen tak, protoze jsem nemela co delat, jsem se podivala na jeden dil a hned jsem chtela videt vse, takze jsem cucela treba i celou noc ![]()
Ta posledni serie je takova celkem slabsi, ale ted za tyden zacina nova a vypada super!!
Holky, tak uz se tesite na Grey's? U nas uz tento ctvrtek!!! ![]()
@Brumdibarka jo, ty pauzy jsou hrozne
a to Scandal je odsunut o tyden kvuli zmene prezidenta ![]()