Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana0703 píše:
Já nějak nevím, ztrácí to tu energii, Owen měl rád Cristinu, ta nechtěla děti a šla na potrat, teď má Amelii a ta pro změnu taky nechce děti, to mu nemůžou dát normální babu???![]()
![]()
I když chápu že si zažila ze věci, ale.. tak mu měli dát jinou paní
Přesně tak, po těch letech, kdy sledujeme, jak se trápí s Cristinou mu Shonda dá další, co děti nechce
. Je mi ho až líto. Hlavně kolik jim tak může být seriálových let? Vždyť to za chvilku ani nebude možné, aby měli děti.
Taky by mě zajímalo kolik těm postavám má být let..
Asi by bylo nejlepší kdyby ten seriál touhle řadou ukončili… už to není ono
koukám spíš ze setrvačnosti jak dopadne Owen a Alex a April s Jacksonem..
@Jana0703 Pár April - Jackson se mi moc líbil, ale to co poslední dobou vyvádí April mě vytáčí ![]()
Tak uz mame pred sebou zimni finale, takze pres svatky zase nic. Posledni dil byl uplne o nicem, nejak se mi to nelibilo..
April-Jackson se mi libi moc, chtela bych, aby se dali dohromady, i kdyz nevim nevim.@Jana0703 píše:
@Lucie008Taky by mě zajímalo kolik těm postavám má být let..
Asi by bylo nejlepší kdyby ten seriál touhle řadou ukončili… už to není onokoukám spíš ze setrvačnosti jak dopadne Owen a Alex a April s Jacksonem..
jinak souhlasim s tebou, ze uz by se to melo ukoncit, je to takove jakesi o nicem…
Tak já bych byla nejradši, kdyby byla Mer s Alexem
Jinak ja ten serial miluju!(jsem schopna videt 15dilů denně)jsem naněm zavislá! Koukam na to porad dokola..A nedokazu prestat..sice je to poslední dobou nic moc, ale koukat nepřestanu…Nejlepší stejně bylo, když ještě byli stážisti (Mer, Alex, Christina, Izzy a Bambi)) ty první 4 rady? byloy nejlepší!!
Jinak je to moje
![]()
@LuSof píše:
Tak já bych byla nejradši, kdyby byla Mer s Alexem![]()
![]()
Jinak ja ten serial miluju!(jsem schopna videt 15dilů denně)jsem naněm zavislá! Koukam na to porad dokola..A nedokazu prestat..sice je to poslední dobou nic moc, ale koukat nepřestanu…Nejlepší stejně bylo, když ještě byli stážisti (Mer, Alex, Christina, Izzy a Bambi)) ty první 4 rady? byloy nejlepší!!
Jinak je to moje![]()
![]()
Jee, holky, náhodou jsem objevila tuhle diskuzi a jsem ráda, že jsme na stejné vlně, Chirurgové jsou taky moje srdcovka
Taky už jedu aspoň desáté kolečko znova od první série, ráda se koukám před usnutím. Teď se teda těším na poslední díl nové série, ale souběžně se dívám na třetí sérii. U mne je absolutní top ten dvojdíl se střílením, ten se opravdu povedl. A pak mám ráda díly s Dannym, i když jsou smutné.
Nevěřila bych, že mne bude bavit třináct sérií nějakého seriálu. A mám podobné pocity u těch novějších postav jako vy. Maggie mi moc nesedí, Amelie mi přijde většinu času mimo, chybí mi Callie, Mark, Lexie :/ Ale jasné, že se ty postavy musí obměňovat, ze začátku jsem neměla ráda ani Owena a teď je jeden z mých nejoblíbenějších.
A teda jsem v šoku, že Patrick divočil se Shondou?
To čumím fakt.
@Brumdibarka jo Mark a Callie mi chybi hodne!!! Nevim proc musela Callie odejit
no a Amelie - to je skoda mluvit, ta je fakt mimo skoro porad.
Dneska posledni dil a pak pauza ![]()
@Taminka Už se těším
Počkám si ještě do zítra na titulky, ale to už uteče. Callie prý chtěla odejít sama - jestli je to tedy pravda. No ono 12 let v jednom seriálu je docela síla. Hezky to bylo vidět na Sofii, jak tam v průběhu seriálu roste. Ale škoda, že s ní skoro zmizela i Arizona.
Jsem zvědavá na April s Jacksonem, bylo by fajn, kdyby spolu zase byli, ale už to moc nevypadá.
Tak pak napiš, jak se Ti poloviční finále líbilo ![]()
@Brumdibarka tak polovicni finale nic moc.
Je mi moooc lito Owena!! Alex doufam, ze si to sve rozhodnuti rozmysli. Meredith mu nechala moc pekny vzkaz a ano, je to jen ona a on a nemuze zustat jen ona.
Taky se mi libi, jak se doktori postavili za Webera, protoze v tomhle Bailey udelala velmi spatna rozhodnuti.
Jak tobe se libilo?
@Taminka Mně se to docela líbilo. A ten Owen, to nechápu…mají chvíli po svatbě, pořád má smůlu na ženský. Myslím si, že víc než Bailey v tom má prsty Catherine Avery a Miranda to nesmí říct. Pamatuješ si na ten díl, jak to tam společně probíraly na tajňačku? Alex taky doufám, že změní rozhodnutí. A ta Jo, jak se potkala s DeLucou, tak byla nějaká divná. Asi chce zdrhnout?
Další díl má být až za 62 dní :/ Mají na to na edna.cz odpočítávání ![]()
@Brumdibarka jj Jo mi prisla, ze chtela zdrhnout, ale asi protoze ma strach, ze ji jeji manzel najde, vsak to rikala.
Co ale ctu v komentech na FB, tak si myslim, ze Alex po tom vzkazu od Mer od soudu odejde a ze DeLuca stahne obvineni. Myslim si, ze ma Jo rad. Mozna, ze ji to chtel rict, ale ona ho predbehla a rekla, ze uz vsechno rekla Alexovi.
Catherine Avery nemam rada, baba je to hrozna. Urcite v tom ma prsty, mozna uz chce mit Webbera doma a ne porad ve spitalu.
Miranda uz mi tam nejak moc nesedi a bylo by prima, kdyby se sefem zase stal Webber.
Jinak ano, dalsi dil bude 19.1.2017 a to zacne konecne i muj dalsi oblibeny Scandal.
@Taminka Myslela jsem, že uteče až po soudu a vlastně by k možná soudu ani nedošlo, ale to ona nevím. A souhlasím, taky mne napadlo, že to DeLuca radši stáhne, právě kvůli ní a že ji má rád. Je zvláštní, že se tam vlastně celý podzim neřešil vztah Alex-Jo.
Jo, taky mi Miranda nesedí jako šéfka. Webber byl nejlepší ze všech.
No těším se, co na nás vymyslí v dalších dílech ![]()
A Scandal doporučuješ? Zkusím na to mrknout, to je taky od Shondy, že jo?
Jééé mám stejný dojem, že Alex si to rozmyslí, a DeLuca to stáhne, protože se dle mého zamiloval do Jo a kvůli ní to odvolá…
Jinak poslední dobou nebo spíš ve 12.sérii mi začla trochu vadit Mer, ale je to hlavní postava tak nemůže být pořád milé luníčko ale chvilkama byla na facku ![]()
Není možné že by se tam bjevila Owena sestra?? když sestřelili to letadlo a nenašli tělo?? nebo jsem to špatně pochopila?? Je ale fajn že Owen a Riggs začínají bavit ![]()