Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@katiiik co se stalo s derekem?
Já teda koukám jen v televizi… Co teď běží
@clovek Mě právě ten díl předtím tolik emotivní nepřišel, jako ano bylo to smutné, ale přišlo mi, že Meredith byla jak robot
čekala jsem, že mu u té postele řekne něco víc, přece jenom když si vzpomenu na několik scén když mohl umřít ![]()
@Petra Z Tak to ani netuším jaké díly jsou teď v tv.. No Derek umřel ![]()
Tak už tomu rozumím, Vy koukáte přez net na nové díly. Já právě tady řešila, že v TV dávají nesmyslně o dost starší díly než předtím.
@katiiik aha… ![]()
No ani nevim, jak moc pozadu to ted bezi v tv…
@leryl myslíš ted co bezi v neděli vecer??
Jojo, ted v neděli. Naposledy bylo jak Cristina dostala nabídku od býval. manžela vést nemocnici mylím že ve Švýcarsku a a za týden na to byly epizody ještě před pádem letadla s doktory ![]()
@leryl jo?
Já koukám jen když neusnu
Ale ta nabídka -to bylo dyl ne?
No nevím sama hele ![]()
Podle mne na Primě končili 10. serií a na netu už finišuje 11. série. Obvyklý postup Primy když dojedou premiérovou sérii, že se vrátí k nějaké předchozí sérii než budou mít k dispozici tu nejaktuálnější.
@chs.jasmin píše:
Ajé, spoiler :/
Dyť toho byl plnej net, tomu nešlo uniknout ![]()
Ten minulý díl jsem taky obrečela, tenhle už ani tak ne i když to bylo smutné. Taky by mě zajímalo co tam chtějí ještě vymýšlet dál.
Tak ja brecela jako zelva i u minuleho dilu, kde umiral i u toho dvouhodinoveho..Jako je to uz trochu pritazene za vlasy, ale kdyz u greys se tak krasne buli ze nejde prestat koukat..Spousta lidi je kvuli Derekove smrti nastvana, staci precist komentare na facebooku ve skupine grey`s anatomy