Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Další série?? o čem to bude?? přijde mi to čím dál horší…nevim…
![]()
@Jana0703 Ona Shonda něco vymyslí
Mně se moc nelíbila 12.série, potom, co Derek umřel, teď mne to baví. A teda moc se těším, až Baileyová někdy bouchne a řekne, že to na Richarda vymyslela Catherine. Jinak to suspendování mi přišlo extra přísné
A Pierce protivná na tu mámu!
@Brumdibarka Pierce se chovala jako krava, ale ja ji rada nemam, ona je priserna!!!
Amelie porad to stejne, jsem zvedava, kdy to Owena prestane bavit a posle ji do haje.
Ze Derek umrel mi vubec nevadilo
a koho vubec nemusim, je ta nova doktorka, co jede po Robbins…no a sefkou chirurgie Kepnerka - tak to se povedlo.
@Taminka Jo, tak tomáme stejné pocity, Amelii a Pierce nemusím, Minnick mi taky nesedí…až na toho Dereka, oho jsem měla ráda ![]()
Já bych přála Owenovi normální ženskou, ne sobecké a labilní… a jak to bude dál s Jo, nevíte??
@Brumdibarka psala jsi, ze jsi uz videla tu prvni serie The Catch, ze? Tak 9. brezna zacina druha ![]()
Jinak co rikas na Scandal? Me ted posledni dva dily stvou, furt byl to Cyrus, nebyl to Cyrus… byl, nebyl…ale nakladacku dostal poradnou, taky uz si ji zaslouzil!
@Taminka Bezva, tak to se pak budu dívat, díky za tip ![]()
Hele, je to sice velkej hráč, ale v tomhle díle (ještě než se to všechno začalo vyjasňovat), už jsem si taky říkala, že to on nebyl. Ale ten jeho sen v bezvědomí byl masakr, inaugurace atd. Akorát teď tedy nevím, kdo to mohl udělat? Máš nějaký tip? A teda teď už mi ho bylo líto, jak tam za ním přišel Michael, že ho opouští.
@Brumdibarka jo tak ten jeho sen - haha a pak v ovalne pracovne Melly jako prezident ![]()
Kdo to teda mohl udelat to fakt nevim, doifam, ze v pristi epizode to bude!! Ale ta bude az 9.3.!!!. A ze ho Michael opousti - no Cyrus se k nemu vzdycky choval jako prase!
@Brumdibarka tak ja jsem uz videla novy dil The Catch a dobry. Zbytek jako Grey's a Scandal jsem jeste nemela cas omrknout. UZ jsi videla?
@Taminka Ahoj, viděla jsem zatím jen Chirurgy a docela dobré, takový klasický díl, i když se tam posunulo několik věcí kupředu. V příštím díle mají být jen April a Jackson, tak to se těším moc, viděla jsem to někdy na youtube, Kepnerka to říkala v nějaké talk show. Na Scandal kouknu dnes večer a jestli stihnu, tak i na Catch
Jsem zvědavá, jestli je Ben ve vězení…asi jo ![]()
@Brumdibarka s the catch budes prekvapena, hlavne s tim koncem ![]()
Tak jsem vse dokoukala..
Grey's - doufam, ze April bude s Jacksonem a ze to nebyl jen nejaky ulet.
catch - ok.
@Brumdibarka videla jsi Scandal??? OMG
Na konci jsem jen rekla WTF…
@Taminka Ahoj Tami, na Greys se zrovna chystám, ale Scandal jsem neviděla už od pauzy a jak to teď od Tebe čtu, jdu to hned napravit
pak se ozvu! Meredith musí počkat ![]()
@Taminka Noo, tak jsem to dokoukala, celý ten poslední díl jsem byla napjatá jak kšandy, ale čekala jsem nějaký podraz. Nicméně teda ne takový
Spíš něco ze strany Rowana. Jsem fakt zvědavá na pokračování. Huck to ale přežije, ne?
@Brumdibarka doufam, ze to Chuck prezije, ale teda vsude te krve, tak nevim. Abby je pekna svine, doufam, ze se ji pomsti!!