Televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
12.9.01 13:24

Televize

Dceři dovolujeme dívat se na Večerníčka, Kouzelnou školku a Kostičky - jinak nemá televizi „povolenu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
2.12.01 16:56

Televize

Televize ano či ne v batolecím věku je pro mě dost těžká otázka. Nemáme klasický byt kde je odělena kuchyň od obýváku. A tak u nás běží televize tak jak u jiného rádio. Samozřejmě že sleduji co se vysílá a jestli to není „nevhodné“. Na druhou stranu taková pohádka typu „dinosaurus Dink“ ta děsí i mě, a Pokemon mi nesmí přes práh. Syn (3)nevysedává před televizí, protože zapnutá televize není pro něj něco vyjimečného. Jeho oblíbené pořady jsou Sezamová ulice, Kostičky, Zpívánky a Kouzelná školka.

zajímalo by mě jak je to i v jiných rodinách s díváním na televizi. Díky za vaše názory.[EMAIL]zurkovajana@volny.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdenek
2.12.01 21:03

Televize

Je fakt, že Verunka když zahlédne dinosaura Dinka, tak prchá se slovy „blbá pohádka“ :x . O moderních Večerníčcích nemá taky obzvlášť dobré mínění ( kdo uteče vyhraje 8) ). Jó, když tam byl Bob a Bobek, to se nemohla dočkat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.5.02 16:05

Televize

Nas Pavlik prestal televizi vn9mat jen d9kz tomu, ze je pustena temer stale. Je mu 11 mesicu a bere ji jako samozrejmost. Jeho pozornost upouta pouze Kouzelna skolka, Teletabies nebo vecernicek a zpivanky.

• Citovat
  • Upravit
24
16.12.02 14:55

Televize

Taky máme byt úplně na houby. Kuba /19 měs./ kouká hlavně na Teletabies. Tím je úplně nadšenej. Zbožňuje zvířátka- tedy filmy o přírodě a nedávno byla v televizi reklama na septolete, kde byl bacil. Když slyší znělku, kde ta reklama předtím byla, tak vždycky letí k televizi a křičí : bacil. A on tam není, tak zklamaně řekne : Neni bacil. Jinak televize není pro něj nic zvláštního. Zvykl si, že je puštěná často. A když tam není nic, co by ho upoutalo, tak se nedívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.12.02 10:57

Televize

jÁ mám přes den telku puštěnou jako zvukovou kulisu, ale uvažuji koupit si relaxační hudbu na CD, a taky nějakou lehkou pohádku, nejlíp říkanky. Máme 8měsíč. Luboška, a přes den, i když s ním hodně mluvím, tak někdy mám den kdy třeba mě není nejlíp, a místo televize bych radši poslouchala něco, co bude zajímat i kluka. Relaxační hudba , kde jsou třeba zvuky z přírody, zpěv ptáků, nebo slyšet jak šumí les, a teče potůček, no to si musím sehnat, jednu jsem měla a u malování se někde ztratila. Nemáte někdo typ na dobrý cd, nebo kazetu relax. hudby, a nebo nějaký říkanky:?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML