Televize pro důchodce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PiperW Asi by bylo nejlepší zajít do nějakého elektra a tam se poradit
nechat si od prodavače pár televizí ukázat a podle toho vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To jsme včera zkoušeli, bohužel jsme byli ve třech elektrech, více v blízkosti domova nemáme a museli bychom dojet až do Brna a co jsme obešli u nás Okay, Euronix a Planeo, tak nikde ochota poradit ba ani zapnout televizi že bychom se podívali sami :/ Právě proto zkouším tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holt musíš do větších prodejen. Co jsem si všimla, tak daterd má puštěné telivize, takže holt budete muset třeba i do brna. Jen nevím, jestli s takovým požadavkem pochodíte. Co vím okénka moc velká nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PiperW v datartu ani v electroworldu nebyl problém, aby nám televizi předvedli
tak jedině dojet do Brna. Nebo se zkusit zeptat na nějakém větším eshopu. A nebo koupit větší úhlopříčku, tam to bude větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V rodině máme Samsungy - skvělé na ovládání - naučil se to i 90letý děda, ale je pravda, že žádné funkce EPG nebo „infookénko“ nepoužíval. To písmo se mi tam zdá spíše menší.
Souhlasím, že v Datartu a Electroworldu byli velmi ochotní, lítali od jedné televize k druhé a ochotně předváděli. Tam by určitě poradili.
A pokud se prostorově vejde, doporučila bych větší úhlopříčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám stejný problém. Existuje ještě nějaký televizor kde je několikavteřinová informace o pořadu jeho začátku a konce na obrazovce. Všechny mé předchozí televizory to měly, jde o zvyk. Nyní to většinou nemají a v obchodě to nepředvedou, protože nejsou připojeni na anténu. Děkuji za odpověď. Dana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit