Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem šla na kontrolu po několika týdnech. Určitě by měla být, protože přesně - nepoznáš, jestli se tělísko hnulo a může to ovlivnit funkčnost.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
já byla po zavedení tělíska po 3dnech na kontrole - do té doby nesměl být sex. A po potvrzení že je kde má jsem byla na další kontrole po měsíci - i do té doby mi doktorka doporučovala sex s kondomem a po měsíci bez. ![]()
Snůrky si nahmatáš = budeš vědět že tam je, ale asi bych měla někde vzadu v hlavě červíka, zda je tak jak má ![]()
Objednala bych se na kontrolu ![]()
Ahoj, diky za odpovědi. Radsi se objednam za 2 měsíce na kontrolu, at mam jistotu. Poznala bych vubec na sobe nějak, ze se telisko hnulo? Pribalovem letáku bylo jen bolesti břicha myslím a nic vic.
A ještě mam jeden dotaz, jste s teliskem spokojeně? Nějaké vedlejší ucinky na sobe pociťuje te? ![]()
@Anonymní píše: VíceŠla jsem za měsíc a pak za 6 měsíců a pak jsem si ho kontrolovala sama
Hezky den,
Před týdnem jsem byla na telisku a doktorka mi řekla ze na kontrolu nemusim, pokud nebudou nějaké problémy.
Měli jste to tak taky nebo jste sli na kontrolu? Bojím se, aby se mi telisko nepohnulo. Popripadne da se poznat, zda se telisko hnulo?
Diky