Kontrola po zavedení tělíska

Anonymní
11.7.26 15:16

Telisko a kontrola

Hezky den,
Před týdnem jsem byla na telisku a doktorka mi řekla ze na kontrolu nemusim, pokud nebudou nějaké problémy.
Měli jste to tak taky nebo jste sli na kontrolu? Bojím se, aby se mi telisko nepohnulo. Popripadne da se poznat, zda se telisko hnulo?
Diky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9969
11.7.26 17:37

Pokaždé jsem šla za cca měsíc na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
11.7.26 18:46

Taky jsem šla na kontrolu po několika týdnech. Určitě by měla být, protože přesně - nepoznáš, jestli se tělísko hnulo a může to ovlivnit funkčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17096
12.7.26 08:06
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

já byla po zavedení tělíska po 3dnech na kontrole - do té doby nesměl být sex. A po potvrzení že je kde má jsem byla na další kontrole po měsíci - i do té doby mi doktorka doporučovala sex s kondomem a po měsíci bez. :nevim:

Snůrky si nahmatáš = budeš vědět že tam je, ale asi bych měla někde vzadu v hlavě červíka, zda je tak jak má :nevim:

Objednala bych se na kontrolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.26 11:09

Ahoj, diky za odpovědi. Radsi se objednam za 2 měsíce na kontrolu, at mam jistotu. Poznala bych vubec na sobe nějak, ze se telisko hnulo? Pribalovem letáku bylo jen bolesti břicha myslím a nic vic.
A ještě mam jeden dotaz, jste s teliskem spokojeně? Nějaké vedlejší ucinky na sobe pociťuje te? :)

• Citovat
  • Upravit
659
18.7.26 23:51
@Anonymní píše: Více
Šla jsem za měsíc a pak za 6 měsíců a pak jsem si ho kontrolovala sama
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie