Tělísko Kyleena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
1.11.18 22:37

K estrogenové dominanci tělíska Bayer vedou u cca 90% uživatelek. Třeba ti to sedne a žádné problémy s nabýváním nebudou, možná raději zvol tu Kyleenu s 19.5 mg. Mirena má 52 mg jiného hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.11.18 11:52
@I-na píše:
K estrogenové dominanci tělíska Bayer vedou u cca 90% uživatelek. Třeba ti to sedne a žádné problémy s nabýváním nebudou, možná raději zvol tu Kyleenu s 19.5 mg. Mirena má 52 mg jiného hormonu.

Právě pro množství 19, 5 mg jsem chtěla volit tu kyllenu ale je u nás na trhu krátce a proto jsem založila tuto diskuzi…ale říkám si když mi sedlo jaydess že bych snad nemusela mít problém s dalším…
Tak uvidíme…musim pockat na další měsícky, který nevim kdy vůbec dorazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.11.18 22:19

Ja jdu na vyndani v pondeli, tak pak napisu, jestli se neco zmenilo. Ted mam Kyleenu 2.5 mesice a pribrala jsem 7 kilo (stale kojim). Proste to jde porad nahoru. Navic moje mama si vsimla, ze mi cas od casu natece stitna zlaza. Mam jakoby nateklej krk. Ona to pozna dobre, sama s ni ma velke problemy. Asi mi prostebta Kyleena nesedne :nevim: Navic to vecne nafoukle bricho taky neni nic prijemnyho. A o vypadavani vlasu uz ani nemluvim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.11.18 10:55

@Nikol1989 Za reakci těla po odstranění hormálního tělíska (info) bych byla ráda. Já mám na sobě ty zmíněné 4 kg (Jaydess) po dvou letech nošení. Břicho často nafouklé. Menstruace 8 až 10 dnů. Přemýšlím o tělísku se zlatem či stříbrem až dojde expirace tohoto tříletého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.18 13:03

Kyleena

Dnes jsem si ji nechala zavést, uvidíme co očekávát. Jsem po druhém porodu. Doufám, že žádné pribirani kil nebude, to bych byla nerada. Zatím to jde díky kojení hezky dolů. Tělísko jsem předtím nikdy neměla, tak snad si to sedne. Budu ráda za další zkušenosti a informace, pokud máte taky tohle konkrétní tělísko.
A @Nikol1989 napište prosím co a jak, pokud ho vyndate. Já beru léky na štítnou zlazu, respektive nyní v druhém těhotenství mi zjistili poruchu, tak doufám, že se to nebude nějak negativně ovlivňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.11.18 19:15

@Noogeta Vcera jsem si ho nechala vyndat. Zatim moc zmen nepocituju. Je to par hodin. Tak dam vedet za par dni. Jedine, co jsem si vsimla, ze chodim vic na zachod. Tak mozna ta zadrzovana voda se zacina uvolnovat. Aspon doufam. Taky jsem to dostala, ale to jsem cekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.18 19:39

Kyleena

@Nikol1989 Mužu vědět jak dlouho kojite? A kdy jste si ho nechala zavést?Ja prvního syna 20 měsíců, druhého zatím necelé tři měsíce, u prvního dokud jsem nepřestala kojit, tak jsem ani menstruaci neměla, což byl luxus. Doufám, že to klapne i teď. Trochu mě mrzí, že ještě není na internetu trochu víc příspěvků a zkušenosti s tímto teliskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.11.18 19:54

@Noogeta Mela jsem ho zavedene skoro na den 3 mesice. Ale ty vedlejsi ucinky me vazne stvaly. Vim, ze by to za cas mozna preslo, ale nechtela jsem to riskovat. Kojim skoro 8 mesicu. Pri telisku jsem spinila po celou dobu. A navic jaem mela PMS, coz u me znamena bolest v podbrisku a krizi, nafoukle bricho, zadrzovani vody v tele, precitlivelost a lehci prujem. Navic mi hodne padaly vlasy. Vsimla jsem si toho hlavne pri myti. Mela jsem velke chuchvalce vlasu mezi prsty. Taky jsem si vsimla, ze jsem mela porad spatnou naladu a byla jsem nastvana. Vytocila me i malickost. Ale musim rict, ze ja jsem vzdycky byla na antikoncepci hodne nachylna. Tak mi to telisko asi nesedlo vic nez jinym. Doufam, ze u vas to bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.18 20:19

@Nikol1989 No teda, to je docela masakr. Já sám určitě vědět,pokud budu pozorovat nějaké podobné účinky… Hlavně ať Vam to všechno odezní a je líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.11.18 22:00

@Noogeta Diky :) Ja doufam, ze tak do mesice bych se to mohlo vratit do normalu. Uz dneska jsem pozorovala takovou vetsi chut neco podnikat. Za ty 3 mesice jsem nemela naladu vubec na nic. Zase nechci vsechno svalovat na Kyleenu :D U me byl podle meho nejvetsi problem v tom, ze mi to zpusobovalo ten PMS. A ten byl u me vzdycky silenej. Taky dam po nejake dobe vedet co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.11.18 17:47

@Nikol1989 Tak je dobrá zpráva, že se sebe vyčůráváš tu vodu. Jedna ženská takhle doslova vyčůrala 3 kg vody za velmi krátkou dobu. Kdyby to byla jen voda, bylo by to dobré. Tu menstruaci jsi měla dostat v rámci svého cyklu, nebo jsi dostala menstruaci kvůli vyndání tělíska? Jaké to bylo to vyndávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.11.18 03:44

@I-na S tou menstruaci to bohuzel nevim. Od porodu jsem ji nemela a zacalo to az s teliskem a od te doby to prakticky mam porad. Nektere dny min, pak par dni nic a pak zase vic. Ale neni to menstruace jako takova. Je to spis jen k veceru ve vetsim mnozstvi. Tak predpokladam, ze to je porad z toho teliska. Vyndavani trvalo asi 30 vterin. Lehla jsem si, doktorka pouzila vatovou tycku na vysuseni, rekla, at se zhluboka nadechnu a pomalu vydechuju a bylo to. Neverila jsem ji, ze to bylo vsechno. Ukazala mi tu potvoru, ze je fakt pryc a sla jsem domu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.11.18 12:41
@Nikol1989 píše:
@I-na S tou menstruaci to bohuzel nevim. Od porodu jsem ji nemela a zacalo to az s teliskem a od te doby to prakticky mam porad. Nektere dny min, pak par dni nic a pak zase vic. Ale neni to menstruace jako takova. Je to spis jen k veceru ve vetsim mnozstvi. Tak predpokladam, ze to je porad z toho teliska. Vyndavani trvalo asi 30 vterin. Lehla jsem si, doktorka pouzila vatovou tycku na vysuseni, rekla, at se zhluboka nadechnu a pomalu vydechuju a bylo to. Neverila jsem ji, ze to bylo vsechno. Ukazala mi tu potvoru, ze je fakt pryc a sla jsem domu :D

Tak pak prosím napiš, co ti to udělalo s nadbytečnými kily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
29.1.19 20:51
@Nikol1989 píše:
@Haninen Ahoj :) Nemela jsi podobne zkusenosti jako jsem psala vyse? :)

Ahoj, já měla teda problém s tím že mi začali silně vypadávat vlasy , fakt brutus , úplný chomáče ale koupila jsem si předražený vitamíny a srovnalo se to, ale ani ve snu by mě nenapadlo že to je z tělíska 8o i lékárnice mi řekla že jsem ,,vykojená" :lol: ale ty si to už vyřešila po svém a tělísko vyndala , já vydržela mám ho už půl roku ale mám i jiný problém.. můžu kdyžtak napsat do SZ a zeptat se ?

• Citovat
  • Upravit
36
29.1.19 23:45
@Nikol1989 píše:
@Noogeta Diky :) Ja doufam, ze tak do mesice bych se to mohlo vratit do normalu. Uz dneska jsem pozorovala takovou vetsi chut neco podnikat. Za ty 3 mesice jsem nemela naladu vubec na nic. Zase nechci vsechno svalovat na Kyleenu :D U me byl podle meho nejvetsi problem v tom, ze mi to zpusobovalo ten PMS. A ten byl u me vzdycky silenej. Taky dam po nejake dobe vedet co a jak :)

Ahoj Nikol, jak jsi na tom s poklesem váhy nabrané po Kyleeně? Sundali ti ji někdy v listopadu? Jsou už vidět nějaké pozitivní změny?

Mám raději napsat do SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital