Tělísko Mirena - bolest

Anonymní
21.6.13 19:05

telisko mirena bolest

Obracim se sem s prozbou, zda mate nekdo podobnou zkusenost po zavedeni teliska mirena. Nejsem si jista cim je to zpusobeno ale mirenu mam zavedenou treti mesic a uz tri dny mam takovy zvlastni tlak tam dole a uz par hodin mam bolesti v podbrisku a prijde mi to chvilema jako stahy. Jsem pul roku po porodu a stale kojim. Dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3412
21.6.13 20:00

Jestli to neustane, dojít k dr, on udělá ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.6.13 20:23
@Anonymní píše:
Obracim se sem s prozbou, zda mate nekdo podobnou zkusenost po zavedeni teliska mirena. Nejsem si jista cim je to zpusobeno ale mirenu mam zavedenou treti mesic a uz tri dny mam takovy zvlastni tlak tam dole a uz par hodin mam bolesti v podbrisku a prijde mi to chvilema jako stahy. Jsem pul roku po porodu a stale kojim. Dekuji za nazory

Ahoj mám to samé, řekla bych že mám ty bolesti, když se namáhám. Doktor mi udělal ultrazvuk a řekl, že mě tam nemá co bolet, tak se rozhoduju jestli půjde ven nebo si jí nechám. A to jí mám už rok :roll: Je mi líto těch peněz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
21.6.13 20:29

Jestli se mrcha nevylučuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 20:32

No o to vylucovani jsem taky uvazovala ale ted mam teploty, zimnici a tak si rikam jestli to neni zanet mocaku ale ten jsem mela a probihal jinak

• Citovat
  • Upravit
957
21.6.13 20:34
@Anonymní píše:
No o to vylucovani jsem taky uvazovala ale ted mam teploty, zimnici a tak si rikam jestli to neni zanet mocaku ale ten jsem mela a probihal jinak

Myslíš že ty teploty jsou v souvislosti s tím břichem? Bolí tě to hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
21.6.13 20:36

Já mám teda Danu, ale občas mne taky pobolívá… ale mám s tím i jiné problémy a po půl roce jsem téměř rozhodnutá že půjde ven…

• Citovat
  • Upravit
1375
21.6.13 20:44

Ja mela mirene spiral 5 let a umelo se to ozvat…jakoby pichani uvnitr, po namaze, nekdy jen tak, nekdy stim zlobi bakterie ta sliznice se stahuje z podrazdeni ale nemusi to znamenat ze je telisko narusene…i pri sexu jsem to citila jak to tam narazi…ale pokud by to bolelo nekolik dni v kuse, zajit k doktorovi, protoze se muze jendo to vlakno-raminko treba pohnout jinam a nebo to sliznice zacala vylucovat - pocit stahy…
nezanedbat…je to cizi teleso uvnitr sliznic, muzes to vypuzovat…a pak se tam muze rozjet zanet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 20:46

Mysl7m, ze ty teploty budou k tomu takze asi jedu na pohotovost…

• Citovat
  • Upravit
957
21.6.13 20:48
@Anonymní píše:
Mysl7m, ze ty teploty budou k tomu takze asi jedu na pohotovost…

No tak to určitě spěchej, pak písni jak jsi dopadla :hug:. Ty jo to je mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:32

Tak nakonec se jedna o zanet delohy k cemuz pravdepodobne nejvice prispelo telisko. Chteli si me v nemocnici nechat ale nakonec jsem doma po domluve abych neztratila mlicko. Pokud se to tedy nebude horsit nebo nebudou nejake silene vysledky, to bych asi musela jit lezet. Mozna bude muset telisko ven. Chjo tri mesice a tolik penez.

• Citovat
  • Upravit
1219
22.6.13 02:10

Ty bláho to je síla já ted hodně uvažuju že si tělísko nechám zavést no ale ted zase nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
22.6.13 03:16

No já 8o, stejně mi to přijde, že je s mirénou čím dál tím víc nespokojených ženských. Ale tohle jsem fakt nečekala 8o Ať se toho rychle zbavíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
22.6.13 10:09

Ahoj tak hlavne, ze jsi pod dohledem…no ono puvodne Mirena je snad ze svedska vyrobek nebo odkud nekde ze severu…a spis je problem v tom, ze si kazdej doktor ci sestra yslej, ze to jen tak zavedou a hotovo ale chce to zkuseneho doktora, ktery vi kam az to muze upevnit a zase aby to nebylo moc nizko…spousta doktoru to zavede a konec…pak to dela potize…a vseobecne je to cizi teleso, ne kazde telo to snese, ale kdyz uz rovnou zavedeni neni presne, tak pak se riziko potizi zvysuje…tak hlavne bych si to asi nechala vyndat nebo upravit ve vnitr co nejdriv…jinak to vyndani je za 30 secund hotove…vyndavali mi to mimo CR a jen do me koukla, kde to presne je pak rekla zakaslejte-pichlo to a uz mi to ukazovala…takze nez jsme se stacila bat uz to bylo venku…ale urcite si stim nech neco udelat..drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.14 10:51

Jsem tři dny po zavedení MIreny, očekávala jsem že budu mít možná trochu bolesti jako při MS, ale musím říct že chvilkama mám bolesti naprosto ukrutné, snad jak při kontrakcích. Od porodu jsem tři roky. Měly jste to také tak? Nemám ty bolesti pořád, nekrvácím a skoro ani nešpiním. Půl dne úplná pohoda a z ničeho nic prostě šílené křeče v podbřišku. Zajímalo by mě jestli je to normální nebo by to být nemělo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1