Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touhle antiko?? Mám z ní docela strach, četla jsem, že snad díky jen jednomu hormonu ovulaci nepotlačí úplně??? Jakože není prostě spolehlivá jak klasická HA… Jo a ještě - nevíte, kolik stojí? Já sice mám recept, ale ve dvou lékárnách kde jsem byla, ji neměli a na cenu jsem se zeptat zapomněla.
Díky za reakce.
Kupovala jsem ji v pondělí za 507,–
je to antiko vhodné pro kojící takže tam chybí ten hormon co kojící nesmí. mě dr říkala, že spolehlivá je. opravdu nerada bych zase otěhotněla nečekaně
@LuckaPt píše:
Kupovala jsem ji v pondělí za 507,–
je to antiko vhodné pro kojící takže tam chybí ten hormon co kojící nesmí. mě dr říkala, že spolehlivá je. opravdu nerada bych zase otěhotněla nečekaně
Nápodobně… My sice máme první, ale ani né dva měsíce starý… No, tak snad neselže. Dík za cenu.
@LuckaPt píše:
Vidím podle metříku, že máte holčičku o den starší
Jojo, a můj chlap chtěl taky Elenku, neprošla mu ![]()
Holky, máte při této antiko MS???
Jinak můžu potvrdit, že je to asi nejúčinější antiko, kterou jsem kdy užívala. Jelikož mám týden MS a týden špiním, tak k sexu opravdu nedochází a tím pádem nechrání jen proti otěhotnění, ale i proti pohl. chorobám, což normální antiko ne… „Doporučuju“ ![]()
Tyjo, mně už švidraj očička, já si říkala, co je to proboha za diskuzi „Lamy a antikoncepce“
![]()
omlouvám se za OT, k tématu nic nevím ![]()
@Seizdra píše:
Holky, máte při této antiko MS???Jinak můžu potvrdit, že je to asi nejúčinější antiko, kterou jsem kdy užívala. Jelikož mám týden MS a týden špiním, tak k sexu opravdu nedochází a tím pádem nechrání jen proti otěhotnění, ale i proti pohl. chorobám, což normální antiko ne… „Doporučuju“
já ji mám a MS nemám, ale to bude asi kojením ![]()
@Seizdra a ty už nekojíš? mně doktor řekl, že když kojíš a užíváš Lamya, že menstruovat nemůžeš.
@dani24687 píše:
@Seizdra a ty už nekojíš? mně doktor řekl, že když kojíš a užíváš Lamya, že menstruovat nemůžeš.
Ale kojím právě…
Hele mně řekl, že MS mít můžu a nemusím ![]()
@Etcetera78 píše:
Tyjo, mně už švidraj očička, já si říkala, co je to proboha za diskuzi „Lamy a antikoncepce“![]()
omlouvám se za OT, k tématu nic nevím
Já tuhle Antiko taky užívala, taky stále kojím…ale bylo to tak, že týden jsem krvácela, pak 2 dny klid,3 dny krvácela atd.atd.atd,pak jsem jí vysadila, ještě měsíc krvácela v neobvyklích intervalech, no a pak se to zlepšilo a zase nekrvácím…je to hnus.
@Seizdra tak mně řekl, že kdybych začala krvácet, ať okamžitě přijdu. Bereš to pravidelně přesně co 24hod?
Je to hormonální přípravek, je normální, že na každého působí trochu jinak a každý má trochu jiné nežádoucí účinky… Já třeba mohla brát cokoliv a neměla jsem jediný vedlejší účinek, kdežto třeba mojí ségře sedí jen jedna jediná HA, všechny ostatní jí dělají neplechu…
@dani24687 píše:
@Seizdra tak mně řekl, že kdybych začala krvácet, ať okamžitě přijdu. Bereš to pravidelně přesně co 24hod?
Hele beru to v 8 večer +/- hodina ![]()
@Seizdra píše:
Hele beru to v 8 večer +/- hodina
mně nikdo neřekl, že to musí být pravidelný a já taky začala krvácet, ale já to brala +- třeba i pět hodin