Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Laetitia
Já jsem taky žádné změny jako depresivní náladu a tak nepostřehla:)brala jsem ji půl roku.ale už jsem se těšila na moji normální antiko protože jsem po Lamyi furt špinila. na malém jsem neviděla žádnou změnu. ![]()
Dekuju za prispevky
tak kdyz uz jsem si ji koupila, tak ji asi zkusim. Dala bych si mirenu, ale doktorka mi rikala, ze to hned po sestinedeli nedoporucuje, ze jsou mekke sliznice a pak to zlobi, takze az tak za pul roku nebo nez prestanu kojit, ze je to pry lepsi. To jsem rada ze vam to nijak nepusobi na deti, tak od zitra zacnu zobat.
Ahoj holky, taky beru anti. lamya ted 2 mesic.1mesic jsem mela menses 6 dni a ted u druheho platynka jsem cekala ze ji taky dostanu ale menses se nedostavil.Ted mam zpozdeni cca13 dni..tak nevim jestli ji mam ocekavat nebo ne ![]()
Ahojte, mocse to tu nehodi, ale potrebovala bych poradit, beru HA Bonadeu zitra to bude tyden, ale nevim jestli uz pusobi v pribal. letacku je napsane ze kdyz si ji vemu 1. den ms. tak pusobi ihned, ale ja si ji vzala uz jak sem jen spinila, a ms.sem mela az nadruhy den, myslite ze se to uz pocita jako ms.? a mohla bych byt uz zitra chranena? dekuji kdyby mi nekdo napsal potrebovakta bych to vedet :/
Já jsem po skorov dvoutýdenním užívání lamyii začla tak strašně silně krvácet, že uvažuji nad vysazením…krvácení navíc trvá už 5 dní… ![]()
Ahoj, bere někdo Lamya antikoncepci, máte ji někdo předepsanou? Brala jsem totiž tuto antikoncepci, ale musela jsem přejít na jinou a mám uplně celé dvě nerozbalené platíčka, spotřeba 9/2015.. Co s tím?
@Luc123 píše:
Ahoj, bere někdo Lamya antikoncepci, máte ji někdo předepsanou? Brala jsem totiž tuto antikoncepci, ale musela jsem přejít na jinou a mám uplně celé dvě nerozbalené platíčka, spotřeba 9/2015.. Co s tím?
Vrátit do lékárny. Prodej léků na předpis je trestný. Peníze ti samozřejmě nevrátí.
AHojky, taky beru Lamyu, po porodu jsem špinila celý šestinedělí, hned potom nastoupila MS, nepravidelně. Když bylo malé 5m začala jsem brát Lamyu, pak jsem měla ještě jednu MS a to 2× delší než normálně a od té doby bez MS. Zádné vedlejší účinky ani migreny nemám.
Má tady někdo zkušenost když ji přestal brát za jak dlouho dostal MS?? Ke konci roku by jsme se chtěli začít pokoušet o druhé, a nevím když ji vyadím za jak dlouho dojde MS???
Lamyu beru od ledna. MS jsem měla hned třetí den co jsem ji začala brát a měla ji 10 dní a od té doby nic. Plně kojim, teď jsme začali se zelenin. příkrmama. Takže postupné budu vysazovat kojení. Od toho ledna jsem zhubnula 7 kilo. Žádné diety nedržím, spíše jím víc abych měla dost mléka. Myslíte že je to tou antikoncepcí že jsem tolik zhubla?
Tak s tou MS to máme stejně tak po začátku braní Lamyy jsme měla delší MS a pak už nic.
Jestli je hubnutí vlivem antikoncepce nevim, já jsem během těhu nabrala 11 kg a po šestinedělí měla o 20kg méně, ale antikoncepci jsem nebrala tehdá. Pak jsem zase něco nabrala teda ale mléka bylo dost, malé je 13m a stále kojím.
Ahoj, já beru už páté platíčko antiko Lamya a od začátku jsem občas špinila - menses jsem neměla. Teď už ale velmi slabě špiním téměř 14 dnů, čekám kdy to přestane a asi půjdu na gyndu a antikoncepci vysadím. Stalo se vám něco podobného?
Taky jsem po porodu pořad špinila, tak mi Dr nasadil tuhle antikoncepci, tyden klid a pak zase špinění, nakonec jsem ji vysadila, proč bych do sebe měla cpat hormony, když jsou mi asi na nic a nepotřebuji je, kor při kojení. tak mi tu leží 2 a pul platíčka zbytečně
.
Já jsem začala brát Lamyu a ještě jsem dostala jednu MS, twda 12-ti denní
a od te doby nic a to bylo loni v srpnu. ted ji chci už vysadit a uvidím jak to bude s MS.
Beru ji 3tydny do ty doby jsem po porodu porad s prestavkama krvacela a spinila (4,5m)po 14dnech prisla MS a doufam ze se zase odporouci ![]()