Lamya Antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
14.8.13 03:31

Zdravím:-)přidávám moji zkušenost, taky jsem se bála této antikoncepce Lamya, protože o ní moc nenajdete ani na internetu. plně kojím, beru ji asi 4-5týdnů a minulý týden jsem to stejně dostala, ale jen malinko a bez bolesti, takže jsem otom ani nevěděla. doktor říkal že to můžu i nemusím dostat, tak to neřeším.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.8.13 09:41
@latyka píše:
Zdravím:-)přidávám moji zkušenost, taky jsem se bála této antikoncepce Lamya, protože o ní moc nenajdete ani na internetu. plně kojím, beru ji asi 4-5týdnů a minulý týden jsem to stejně dostala, ale jen malinko a bez bolesti, takže jsem otom ani nevěděla. doktor říkal že to můžu i nemusím dostat, tak to neřeším.:-)
:mrgreen: :mrgreen: už se musím fakt smát :mrgreen: můj doktor řekl „pokud budete kojit a brát Lamyu, tak to NIKDY nemůžete dostat“ :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.8.13 09:42
@dani24687 píše: :mrgreen: :mrgreen: už se musím fakt smát :mrgreen: můj doktor řekl „pokud budete kojit a brát Lamyu, tak to NIKDY nemůžete dostat“ :mrgreen: :mrgreen:

Hele tak to nevím, kde se stala chyba, když mně i @latyka říkal Dr., že to můžu dostat a nemusím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.8.13 09:44
@Seizdra píše:
Hele tak to nevím, kde se stala chyba, když mně i @latyka říkal Dr., že to můžu dostat a nemusím… :nevim:

prostě klasika jako vždy, každej doktor ti řekne úplně něco jinýho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.8.13 07:18

@Seizdra
No já jsem byla připravená že kdybych krvácela déle než týden, tak bych určitě k mudrovi zašla, ale jelikož jsem to měla tak čtyři dny a strašně málo, tak jsem to neřešila:-)a hlavně vždycky jsem si musela první den menstruace lupnout dva ibalginy naráz, fakt jsem měla vždycky šílené křeče v podbříšku a teďkom nic, takže paráda, ale nechci to zakřiknout abych to třeba zase nedostala :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.8.13 07:20

Kqždý doktor tvrdí něco jiného. většinou ti doktoři ještě ze staré školy takové blbiny neřeší. to je i případ mého doktora.ti mladši doktoři jsou pečlivější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
27.8.13 22:49

Holky, které máte doma příbalový leták, nepodívaly by jste se, jak se antikoncepce beru, když ji začínám brát poprvé? Mám doma zatím recept, tak mě zajímalo, jak dlouho po začátku braní je potřeba se chránit ještě jinak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.8.13 22:54

@Tez90 Každá HA se bere od 1. dne MS - pak je ochrana okamžitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.8.13 02:40

No a jsi po porodu???mě doktor říkal ať ji beru hned.ono taky když vlastně kojím tak bych marně čekala na menstruaci abych je mohla začít brát. mudr říkal že začne účinkovat až za tři týdny. tak jsme se ještě museli chránit jinak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.8.13 06:38
@Fjodorka píše:
@Tez90 Každá HA se bere od 1. dne MS - pak je ochrana okamžitá…

Ale prd. Jasne… pokud mas ms normalne tak jo. Jinak vzit jdykoli s ochrana je ca po 7 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.8.13 06:39
@latyka píše:
No a jsi po porodu???mě doktor říkal ať ji beru hned.ono taky když vlastně kojím tak bych marně čekala na menstruaci abych je mohla začít brát. mudr říkal že začne účinkovat až za tři týdny. tak jsme se ještě museli chránit jinak:-)

Mne mudr rekl 10 dni a v letaku je 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
28.8.13 07:12

Díky, no právě, že kdybych čekala na ms, mohla bych se načekat, po porodu jsem nic nebrala, ale chci začít :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
28.8.13 10:59

@Seizdra Tak samozřejmě, já mluvím o klasickém užití, tak jak je popsáno ve všech příbalových letácích hned jako první a podle mě je nejideálnější :nevim: Takhle se to bere normálně. Jak já mám vědět, že je Tez90 zrovna po porodu a nemusí to dostat dalšího půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.8.13 19:25

@Fjodorka
Já jsem si zase myslela že Lamya je antikoncepce, která se užívá jen po porodu po dobu kojení. potom vůbec teda nechápu rozdíl normálních více hormonálních anťáků oproti Lamya…čert aby se v tom vyznal:-)ale mudr řekl 3 týdny, tak jsme to radši dodrželi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.8.13 07:45

@latyka V tomhle já rozdíly moc nedělám, protože jsem sama někdy v 16 brala Cerazette - která je primárně pro kojící matky. Méně hormonů, šetrnější, takže podle mě dobrá volba nehledě na to, jestli ženská je nebo není po porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí