Lamya Antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
15.9.15 20:36

Zdravim holky. Chtela jsem se zeptat. Tuhle antikoncepci jsem brala rok a za me tedy velka spokojenost. Pred 9ti dny jsem ji vysadila, uz nekojim, ale ms stale nikde? Jak jste to mely vy po vysazeni? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.9.15 14:17

Ahoj holky, přidávám se k těm, kterým antikoncepce nesedla :( mohu poskytnout celé platíčko, ať vyzkoušíte než koupíte celé balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.9.15 14:45

Já tedy beru Lamyi už skoro dva roky a spokojenost, sice se jednou za čtvrt roku-půl roku stane, že pošpinívám, ale jinak pohodička, žádné bolesti, krvácení, tampóny, prostě nic. Jinak @Lééénuša moje ségra ji brala taky, ale dělala jí potíže, tak vysadila a tuším, že až po měsíci nebo tak nějak začala zase špinit a krvácet, ono to teď potrvá, než se to dá všechno do původního stavu. Tato antikoncepce funguje tak, že se neprokrvuje sliznice, tudíž není potřeba, aby pak s krví odcházela, takže než se začne zase prokrvovat, aby došlo ke krvácení a odchodu prokrvené sliznice, chvilku potrvá, pokud si nejste jistá, poraďte se se svým gynekologem, ale myslím, že vám řekne to samé :)
Ale koukám tak všeobecně, že málo komu tato antikoncepce sedne. Bohužel já nemám na výběr, ale taky díky bohu sedla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.10.15 08:55

@Andrella moc dekuju za informace. Menstruace se stale nedostavila a to to budou pomalu uz 4tydny. Delala jsem si i tehu test jestli nahodou…ale jevi se negativne. Pristi tyden pujdu k doktorovi. Me jinak taky sedla uplne skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.10.15 11:07

@Lééénuša Tak v tom případě ji ale můžete brát dál :) Já ji neberu kvůli kojení, ale kvůli nemoci, že jinou antikoncepci nemůžu. S ochranou pozor, všude píší i doktor mě varoval, že může ztrácet účinek hned jak ji vysadím, aaaaaaaleeee…musela jsem ji vysadit na pár dnů a nic, ani krvácení, špinění, ani těhu, nechci tvrdit, že je to pravidlo, ale taky si myslím, že když to člověk už nějakou dobu bere, že se jen tak nezadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.10.15 11:22

@Andrella taky mam takovy pocit, ze se jen tak nezadari, ale ale :D jako radeji jsme si davali pozor, i kdyz to neni 100% ;) ja uz ji brat nechtela kdyz nekojim a hlavne nechci brat ani zadnou jinou, ale nevim jak to resit dal..co jineho…tohle davani si pozor je vcelku velmi otravne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.10.15 11:27

@Lééénuša Tak chvíli to trvat bude, než se to srovná :) Jen jsem teď zmatená :) Nechcete brát lamyi, nechcete brát jinou antikoncepci, ale dáváte si pozor, takže asi další teď nee :D :D Pokud jste s tou Lamyi spokojená, proč ji nechcete dál brát? :) Nenutím jí samozřejmě :) ale já ji třeba budu brát dokud to půjde :D :D Druhý dítě si vybralo nervů za dalších pět, takže další mimi už neeee a víc možností moc nemám a už jsem si i zvykla „áááá 5 hodin, prášek“ :D :D a z toho jsem měla největší strach, že budu zapomínat a bude průser :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.10.15 21:01

@Andrella spravne…uz mam 2deti a dalsi nechceme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.10.15 21:02

@Lééénuša Tak proč ji přestáváte brát? To není jen pro kojící :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
2.10.15 08:44

@Andrella no protoze mi dr rekl, ze mi az prestanu kojit da jinou. Ale ja se rozhodla, ze uz jinou nechci. Clanku o tom jake je to svinstvo, jsem cetla dost. Pro to zvazuju neco jineho..ale nevim co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
2.10.15 10:54

@Lééénuša Co nitroděložní tělísko? To si maminky hodně chválí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
11.10.15 20:57

@Andrella tak jsem byla u doktora v týdnu a nic neshledal špatného..že počkáme zda nepřijde ms do konce října..pak injekce. A ono ejhle,,hned den potom jsem to dostala. Koukala jsem na nitroděložní tělíska a nevim…taky nějaký komplikace a tak..ale to je asi u všeho. za měsíc jdu na kontrolu k dr tak se poptám co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.10.15 21:19

@Lééénuša Tak vidíte :) Ono se to srovná :) U těch nitroděložních tělísek, no nechci vám to rozmlouvat, já jsem měla dvakrát, a taky nemusí každému sednout, proto, jestli vám vyhovuje antikoncepce, kterou máte, neměnila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 00:50

Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda lamya dostatečně chrání? Mám obavy…před týdnem jsem byla na potratu a bojím se že otěhotním znova…

• Citovat
  • Upravit
852
16.11.15 18:24
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda lamya dostatečně chrání? Mám obavy…před týdnem jsem byla na potratu a bojím se že otěhotním znova…

Tak každé tělo na ní reaguje jinak, nic není 100%. Moje zkušenost, brala jsem ji 8 měsíců a neotěhotněla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí