Lamya Antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
12.5.14 08:58

@petra1706 : zkus ji prodat :) taky jsem ji zkusila prodat, vim ze se to nemá, ale kdesik jsem nasla stranku, kde to ženské normálně prodají té druhé. Jinak u téhle antikoncepci jsem taky furt krvácela a bylo to tím, že mi prostě nesedla, tak jsem ji vysadila a mám pokoj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.7.14 16:29

Ahoj, já ji beru cca třetím měsícem, taky jsem čekala kde co, první měsíc jsem to slabě dostala, druhý měsíc vůbec nic a teď ten třetí trochu pošpinívám :) Takže jakš takš spokojenost :) Pokud by měl někdo na prodej, tak prosím písněte na andrella05@seznam.cz :)
A jinak, taky mi doktor říkal něco jiného než je v příbalovém letáku, ale taky říkal, že je reakce opravdu u každého jiná, proto jich je několik druhů s různou hladinou gestagenu, já ji teda neberu kvůli kojení, ale kvůli nemoci, že nemůžu mít nitroděložní tělísko ani ha. Ale nasadili jste brouka do hlavy, jakýpak to bude až jednou budu chtít vysadit sakra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.14 07:56

Můžu brát dál tuto antik. lamya když už měsíc nekojím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
15.7.14 10:41

@Terezkabb Já Lamyi beru a jsem nekojící, takže určitě ji můžete brát dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
18.8.14 11:24

Holky mám dotaz, beru Lamya a už nekojím. Ráda bych přešla na normální antikoncepci, po porodu jsem MS ještě neměla. Nevíte jak se přechází? Doberu platíčko Lamya a začnu brát jinou HA nebo čekám na MS a pak až normální HA?
Samozřejmě se chystám k doktorovi kde se vše dozvím jen jsem chtěla trochu dopředu vědět jak to probíhalo u vás. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.9.14 10:57

@Hermina.p

Já Lamyu dobrala a pak normálně došla MS, myslím že pak se najede jak jste psala na tu další po MS ale raději se zeptejte doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.9.14 12:00

:lol: :lol: omlouvám se, že mimo téma, ale četla jsem název diskuze: Lamy a antikoncepce. To už je antina i pro lamy? Říkám si :think: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1189
2.9.14 12:03
@Lizzi píše: :lol: :lol: omlouvám se, že mimo téma, ale četla jsem název diskuze: Lamy a antikoncepce. To už je antina i pro lamy? Říkám si :think: :lol: :lol:
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 09:55

Ono je tototiz takto…uz x let zadnou anti neberu a ted mam 3mesicni dcerku…a nevim, jak a zda anti muzu…doktor mi moc nedoporucuje zadnou brat, ale jistota…chapete mne?

• Citovat
  • Upravit
5415
27.10.14 16:38

Ahoj holky, mám jedno celé balení 3 platíček antikoncepce Lamya. Vyzvedla jsem si ho, když jsem kojila, ale nakonec jsem ho brát ani nezačala, tak kdybyste některá měla zájem, písněte, můžeme se domluvit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
10.2.15 22:36

.

Příspěvek upraven 20.02.15 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.2.15 20:14

Ahoj. Neví Prosím někdo, za jak dlouho začíná účinkovat antikoncepce Lamya??Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
20.2.15 13:38

@Lulun Ahoj, me rikal doktor ze po 10ti dnech co si vezmu prvni pilulku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.5.15 14:16

Ahoj, doktorka mi predepsala Lamyi. Beru asi tyden a vcera jsem zacala dost krvacet, taky me boli cely spodek-nejenom bricho a to nemluvim o akne co mi zdobi oblicej :zed: nekdo stejnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.5.15 14:24

Ne. Ale to jak si antikoncepce sedne je hrozně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí