Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fjodorka
No asi to proberu s doktorem.ted jsem necelé tři měsíce po porodu a beru tu Lamyu. doktor říkal že až do kojím tak najedu na normální antikoncepci…původně jsem nechtěla brát anťáky už vůbec, protože to hrozně oblbuje tělo, ale po císaři mi ji primář přikázal…ve finále jsem ráda, kondomy vyjdou draho a po cisaři nesmím dva roky otěhotnět. tak jistota je jistota:-)jqk jsem vysadila antikoncepci tak jsem si myslela jak hned otěhotním. ale vůbec to nešlo. tělo bylo úplně poblázněné. tři měsíce jsem to nedostala.pak jsem zjistila že vůbec nemám ovulaci. v podstatě se nám zadařilo sice až po půl roce, ale při první ovulaci po vysazení:-)tak proberu s doktorem nějakou méně hormonální variantu:)
Holky a jak se ta Lamya pohybuje cenově oproti jiným antiko? Myslím stojí něco kolem 500,– ne? Vůbec si už nepamatuju, kolik jsem dávala před tím za tu svoji starou a ani už nevím, jak se jmenovala
![]()
Ahoj, taky ji beru a doktorka mi říkala, že jí mám brát každý den ve stejnou dobu - nejlíp si dat do mobilu budík a po týdny bych měla být plně chráněná, a bere se hned po 6-tinedělí. Já ji koupila za 510,–
Slyšely jste už, že Lamya v balení po 3 už není k sehnání? Jen jednotlivě na měsíc za 216,–
Já měla recept na Lamyi a dali mi po domluvě Alalii.
Holky, prosím o radu, dlouho jsem antikoncepci nebrala, jak se bere, začala jsem ji brát po 6nedělí a už jsem dojela jedno platičko, vím, že se pak nějak týden vynechával nebo ji mám brát neustále v kuse? Blbá otázka, ale fakt nevím
@halluzenka píše:
Bere se pořát dál četla jsme to v příbaletáku
takže v kuse bez pauzy
já jsem to tam teda nenašla ![]()
@luckalaky1 píše:
takže v kuse bez pauzyjá jsem to tam teda nenašla
pořád v kuse bez pauzy a přesně po 24hod
@dani24687 Píšou tam, že podle šipek, ale já tam ani žádné šipky nemám
se z toho zblázním
@luckalaky1 píše:
@dani24687 Píšou tam, že podle šipek, ale já tam ani žádné šipky nemámse z toho zblázním
já příbalový leták nečetla
na šipky prď, ber to denně v tu samou hodinu.
@luckalaky1 píše:
@dani24687 takže klidně můžu začít od vrchu a postupně??:)
však jsou stejný, ne?
@dani24687 jj,to jsou, ale chtěla jsem jet podle návodu a žádné šipky tu nejsou, takže myslíš, že to tedy můžu brát postupně,,??
@luckalaky1 píše:
@dani24687 jj,to jsou, ale chtěla jsem jet podle návodu a žádné šipky tu nejsou, takže myslíš, že to tedy můžu brát postupně,,??
já mám tento měsíc Azalii, taky jsou tam šipky a beru to na přeskáčku
Lamyi jsem taky brala na přeskáčku a nejsem těhotná ![]()