Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nemate prosim nekdo antikonc. lamya na prodej? dekuji moc
Zdravím všechny, tuto antikoncepci beru po šestinedělí a pokud dostanu menstruaci tak mám z braním přestat nebo mam normálně pokračovat dál?
Jinak sní nemám jinej závažnější problém
předem děkuji za odpověďi ![]()
@Kacka227 me dr rekla brat v jednom kuse, ale ja behem brani ms nikdy nemela…
@Kriss Tina já ji právě beru druhým týdnem a dostala sem to tak nevím co teď…
Co ctu pribalovej letak tak se ma brat porad, kazdej den bez ohledu na ms.
Tak já měla s touto antiko problém že jsem měla bud MS nebo špinění, dobra zpráva byla že byla na 100 procent spolehlivá, protože sex ani neměl kdy být
musela jsem ji vysadit.
Brát pořád - taky jsem s ní často špinila a moc spokojená jsem nebyla.
@emma38 to sem mela kdyz sem prestala kojit, dokud sem kojila tak nic a jak sem prestala tak sem si to vybrala za cely tehotenstvi I obdobi kojeni najednou ![]()
No já uvidim jak to budu mít snad to bude ok, ale podle toho co tady čtu tak nevím nevím no ![]()
Ahoj, nemate prosim nekdo antikonc. lamya na prodej? dekuji moc
Zbyla mi krabička antikoncepce na 3 měs. je do 6/18, kdyby jste měli zájem napište. Já s ní neměla problém. Markéta
Dobrý den všem ???? měla bych dotaz. Jsem 2,5mesice po porodu. Částečně kojim. Doposud žádná menstruace. Minulý týden jsem si nechala předepsat Lamya antikoncepci. Asi 4.den jsme začala spinit a včera mi začala menstruace (slabší průběh než bez HA). Máte někdo podobne zkušenosti? Dekuji
Ahoj. Mam otazku. Kdyz mam pri uzivani lamya antikoncepce menstruaci, teda spis nekolikadenni spineni, tak to prochazim i ovulaci? ![]()