Lamya Antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
23.9.13 20:52
@luckalaky1 píše:
takže v kuse bez pauzy :) já jsem to tam teda nenašla :think:

"4.2 Dávkování a způsob podání.

Jak Lamya tablety užívat

Tablety se užívají každý den přibližně ve stejnou dobu tak, aby byl interval mezi užitím dvou tablet vždy 24 hodin. První tableta se užívá první den menstruačního krvácení. Poté se trvale užívá každý den jedna tableta bez ohledu na případné krvácení. Nové plato se načíná hned další den po dobrání předchozího."

Píše se to tam hned na začátku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
23.9.13 20:53

@dani24687 taky to tak udělám:) dík za pomoc

• Citovat
  • Upravit
halluzenka
24.9.13 22:42

Šipky tam nejsou ale nahoru se může nalepit ětítek se skratkama dnů a podle toh se to dá taky brát a pro jistotu i kontrolovat jestli jsi si vzala :D

• Citovat
  • Upravit
halluzenka
24.9.13 22:44

A jak píše Fjodorka je to v příbalu stačí jen pozorněji číst :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hollka
11.10.13 09:57

Zdravím maminky,
také mám užívat ant. Lamya, ale při první menstruaci jsem je vysadila, měla jsem ji neobvykle silnou, nebyla to první menz. po porodu. Nikdy jsem takovou neměla.
Tak jsem se rozhodala raději nebrat žádnou ant.
Mám teď 5 platíček, kupovala jsem na ráz 2 krabičky. Tak bych je chtěla prodat. V lékárně mi je zpět nevezmou. Kupovala jsem je letos v srpnu.
Pokud by jste měla některá zájem tak se domluvíme..

• Citovat
  • Upravit
1219
10.1.14 21:24

Ahoj, je tu někdo, kdo byl s touto antikoncepcí spokojený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.1.14 21:27

@Martikov Já ne, já vysadila a rač neberu nic. Mencka furt, v kuse :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.1.14 21:28

@Martikov ja jo. Naprosto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.1.14 21:28

Já jo, ms s ní nemám více jak dva roky. Ale stejně nemám sex, ale bojím se ji vysadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
10.1.14 21:31

No, já jsem si jí nechala napsat, ale teprve teď jsem si ji vyzvedla a když čtu ten příbalovej leták a hledám na netu, tak nevím, jestli jsem udělala dobře. Bez antikoncepce jsem měla vždy hrozně silnou ms, tak doufám, že i po té Lamyi by tak silná být nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.1.14 21:44

Mam ji a za mě spokojenost, zatím. Jinak ms zatím nikde, tak si nestěžuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
10.1.14 21:48

Beru tři měsíce a jsem naprosto spokojená. U jiný antikoncepce jsem měla migrény a s touhle nic. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
10.1.14 21:53

Beru od šestinedělí (cca 4 mesice) MS zatim jen jednou jinak obcas zaspinim, nicmene chci prestat brat prijde mi ze me strasne utlumuje a zadrzuji vodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.3.14 14:47

Ahoj, jak jste na tom s touto antikoncepci vy co uz ji uzivate dele? Jsem po sestinedeli a dnes mi ji doktorka napsala. Uz ji mam i doma a koukam ze mezi caste nezadouci ucinky patri depresivni nalada, bolest hlavy, pokles libida. Jak na vas pusobi? Taky mi doktorka rikala, ze do mleka neprechazi a tam pisou ze jo a pokud si vsimnu zmen u ditete, mam to rict lekari, co ji to jako muze udelat? A jak to mate s ms? Porad vaham jestli si ji mam vzit nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.3.14 18:02

Beru jí dodnes, malé je 8,5 měsíce. Za mě teda, žádnou změnu jsem nezaregistovala, ani malá, ta je úplně v pohodě. Nežádoucí účinky raději moc nečtu, pak bych nemohla vůbec nic. A ms stále nikde :mavam: toť jen můj názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí