Tělo po vytažení tělíska - možné těhotenství?

Anonymní
25.7.23 06:44

Tělo po vytažení tělíska

Na konci května jsem si nechala vytáhnout tělísko, 16.6. jsem měla plodné dny, ale sex proběhl s kondomem. Na začátku července přišla MS v termínu, styk proběhl den před plodnými dny s Pharmatexem. Jenže mě pořád bolí prsa, i se mi zvětšila, cítím se nafouknutá, na váze mám o 3 kg víc. Chlap do mě hustí, ať si udělám těhotenský test, já si zas říkám, že by těhotenství bylo blbost. Všechny styky byly chráněné, MS došla bez zpoždění. Myslíte, že tohle všechno je tím, že se tělo dává zase zpět do hormonální rovnováhy? Tělísko bylo hormonální. Popřípadě, pokud máte podobnou zkušenost, sem s ní 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
25.7.23 07:46
@Anonymní píše:
Na konci května jsem si nechala vytáhnout tělísko, 16.6. jsem měla plodné dny, ale sex proběhl s kondomem. Na začátku července přišla MS v termínu, styk proběhl den před plodnými dny s Pharmatexem. Jenže mě pořád bolí prsa, i se mi zvětšila, cítím se nafouknutá, na váze mám o 3 kg víc. Chlap do mě hustí, ať si udělám těhotenský test, já si zas říkám, že by těhotenství bylo blbost. Všechny styky byly chráněné, MS došla bez zpoždění. Myslíte, že tohle všechno je tím, že se tělo dává zase zpět do hormonální rovnováhy? Tělísko bylo hormonální. Popřípadě, pokud máte podobnou zkušenost, sem s ní 😀

Tělo se podle mě vyrovnává s cyklem po tom tělísku. Test si udělat můžeš, Pharmatex bych za spolehlivou ochranu nepovažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17326
25.7.23 08:14
@Anonymní píše:

Určitě ano. Tělísko jsem si nechala vyndat neb jsem měla všechny možné i nemožné nežádoucí účinky. Bylo to dost peklo.
Po vyndání se s tím tělo vyrovnávalo opravdu dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.23 08:21
@Russet píše:
Tělo se podle mě vyrovnává s cyklem po tom tělísku. Test si udělat můžeš, Pharmatex bych za spolehlivou ochranu nepovažovala.

Pharmatex nebereme jako spolehlivou ochranu, to spíše jen, aby se neřeklo. Mimčo chceme za rok, kdyby se stalo dřív, tak se svět nezboří, ale takhle to můžeme mít alespoň trošku pod kontrolou 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.23 08:23
@azaleila píše:
Určitě ano. Tělísko jsem si nechala vyndat neb jsem měla všechny možné i nemožné nežádoucí účinky. Bylo to dost peklo.
Po vyndání se s tím tělo vyrovnávalo opravdu dlouho…

Právě, že mně taky nesedělo, tak šlo ven. Doktorka říkala, že pokud chceme mimčo za rok, tak je to super, že to tělo se dá dohromady, má dost času, jen jsem vůbec nevěděla, jak může organismus reagovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.23 08:48
@Anonymní píše:
Právě, že mně taky nesedělo, tak šlo ven. Doktorka říkala, že pokud chceme mimčo za rok, tak je to super, že to tělo se dá dohromady, má dost času, jen jsem vůbec nevěděla, jak může organismus reagovat.

Jakože já bych si ten test raději udělala. Otěhotněla jsem ze sexu po vytažení mireny nechtěně hned…také jsme chtěli tělo nechat pročistit aspoň rok…

• Citovat
  • Upravit
17326
25.7.23 09:17

Já už další dítko nechci. Taky je mi 40… a teď jsem před dvěma měsíci přestala brát antikoncepci - byla jsem z ní oteklá… unavená… ale narozdíl od období po vyndání tělíska mám cyklus jak hodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.7.23 09:57

Mně se po vyndání Mireny nic nedělo, žádná změna, menstruace přišla třikrát a pak už jsem byla - plánovaně - těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
25.7.23 12:52
@Lily Evans píše:
Mně se po vyndání Mireny nic nedělo, žádná změna, menstruace přišla třikrát a pak už jsem byla - plánovaně - těhotná.

Měla jsem to úplně stejně, po vyndání Mireny v září naprosto žádná změna a v prosinci pozitivní test, plánovaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.7.23 13:44
@Meggiska píše:
Měla jsem to úplně stejně, po vyndání Mireny v září naprosto žádná změna a v prosinci pozitivní test, plánovaně :)

Haha, super, já měla pozitivní test na Štědrý den ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
25.7.23 15:07
@Lily Evans píše:
Haha, super, já měla pozitivní test na Štědrý den ráno :mrgreen:

Já den před štědrým dnem a u druhého syna pozitivní test na Silvestra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
26.7.23 12:05
@Anonymní píše:

Udělala bych test a uvidíte může to klidně bejt od hormonů skrz tělísko já teda měla nehormonalni v lednu 2015 a v březnu jsem našla // plánovane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí