Tělo se chystá rodit

8283
14.11.13 13:02

tělo se chystá rodit

Ahoj holky jsem ve 39 tt a dneska jsem byla na monitoru, tam vše v pořádku… Porodní cesty připravené tak že říkal, že můžu porodit během tří dnů ale i dneska, udělal mi Hamiltona, ani jsem to necítila, a to jsem se ho bála a ted čekám co bude? za jak dlouho jste porodili od takto připravených cest a Hamiltona?
Budu rodit podruhé a mám větší strach než když se chystal první porod… bojím se toho že to zase nepoznám a že to začne jinak než u prvního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.11.13 13:04

@zanetka2712 poznáš, neboj :hug: já rodila 20 tt od připravených cest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.11.13 13:06

Ahoj, já rodila zatím jen jednou :) ale hamiltona jsme měla v úterý, pak mi ve čtvrtek odcházela zátka a z pátka na sobotu v noci v 1 mi praskla voda :mrgreen: a malá se narodila druhý den navečer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.11.13 13:07

@martina.se já vím že poznám ale ten pocit u kluka to začalo bolestma jako na ms a vana to razjela ale poslední dobou mám poslíčky pořád a vždy si myslím, že je to ono a ono nic. ty jo nestraš já byla před 14 dny na prsta ale čípek tvrdý, dneska skoro žádný tak snad se fakt něco děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681

15.TT vše nachystané, otevřena na 2cm, poslicky jako hrom kdy mě bylo az na omdlení. 2hamiltony a rodila jsem 3dny po termínu. To že fakt rodím mě došlo až 2hodiny před vyloděním kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110

@zanetka2712 mě jenom na poslední kontrol řekli: uvidíme se zase za týden, možná tady, možná na sále…a bylo to na sále :D…já myslím, že to poznáš…porod-takový to, co strašně bolí :D…ne promiň. chápu, jak to myslíš.
mě vždycky říkali:"raději přije´dte 10× zbytečně než jednou pozdě. tak při jakékoli pochybnosti do porodnice.
držím palce ať to vyjde podle tvých představ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.11.13 13:08

Taky čekám co budel, taky jsem 39tt :mrgreen: Včera krvavý výtok, večer bolesti po 10-15minutách, sprcha to zhoršila, tak jsem dobalila tašku, dala na chodbu a šla se natáhnout (porodku máme 5min) a vzbudila jsem se ráno v půl 8 totálně nabuzená a bez bolestí :pocitac: :lol:
U malé mi dělali hamiltona a nepomohl vůbec ;) nakonec ve 41+0 vyvolávali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.11.13 13:09

@zanetka2712 tož uvidíš. Ono po tom hamiltonu jsou bolesti, ale pokud by to bylo ono, tak to nabere grády ;) No každopádně ať se zadaří a lehký porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
14.11.13 13:14

Ahoj, já cesty nepřipravé a rodila jsem 4. den po Hamiltnovi. M2la jsem ŠÍLENÉ kontrakce po 3 minutách a nebyla si jistá, jeslti je to ono… blbka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.11.13 13:18

U prvního jsem měla Hamiltona den po termínu, nic to neudělalo, akorát se mi rozjely parádní posli a začala jsem špinit. Pak to přešlo. Druhý den jsem nastupovala na vyvolání s nálezem CS 4, čípek celý a tuhý, hrdlo na špičku prstu, mimino celkem vysoko.

U druhého jsem byla na kontrole ve čtvrtek, dva dny před termínem. Nález zněl CS 6, čípek celý a tuhý, hrdlo na prst, k porodu vůbec nic. V neděli po obědě, den po termínu, jsem měla po porodu. Přišlo to v neděli ráno, naprosto zničehonic, tím, že první byl vyvolávaný, tak jsem si myslela, že jsou to jen posli, všechno to nějak bolelo málo. Ráno jsem začala lítat na velkou, měla jsem šílený průjem, což jsem přisuzovala meruňkám, kterými jsme se cpala na noc, pak začal trošku pobolívat podbřišek a víc nic. Od jedenácti najednou kontrakce pravidelně po čtyřech minutách, já nikam nechtěla jet, ještě, že manžel zavelel a jeli jsme, protože do porodnice jsem dojela na 8cm, s porodem u konce, do půl hodiny po příjmu bylo po všem a to jsem ještě čekala na volný sál, už pomalu s hlavou mezi nohama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
14.11.13 13:42

Ahoj,
Tak mne rupla voda a kontrakcie po 3min(v tej dobe som nevedela ze to su oni) a ja sa pytala ci stihnem kadernici.. :zed:
Nestihla, maly bol za 14h medzi nami..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.11.13 13:49
@martina.se píše:
@zanetka2712 poznáš, neboj :hug: já rodila 20 tt od připravených cest :mrgreen:

tak ja to nepoznala :mrgreen:
ja jeste na monitrou tvrdila, ze to jsou jenom poslicci a pujdu domu. to jsem byla otevrena na 8… maly se narodil necele 2hod na to (vcetne akutniho CS)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.11.13 14:18

Holky děkuji za reakce, snad se něco bude dít protože to poslední dny už nedávám a budu věřit dr že to brzo přijde. kdyby to bylo ted byla bych ráda
jen mám pocit tlaku v břiše asi tak 2 hodky ale možná si to vsugerovávám, nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
14.11.13 15:53

@zanetka2712 Ahoj,neboj to das:-) já jsem ještě dnes v práci, termín příští středu a už sem naprosto odevzdána a na otázky kdy to bude odpovídám že mě už je vdechnou jedno:-)))
Držím palce ať je to brzo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.11.13 16:01

Takto jsem byla připravená rodit od 32tt, nařízený klidový režim a každotýdenní sázky s doktorem, kdy konečně porodím. Nakonec až 40+4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí