Druhý císař po prvním císaři Svitavy

67
11.11.13 20:02

Druhý císař po prvním cs Svitavy

Holky co jste rodily ve svitávách, poprvé císařem, mohli jste se podruhé rozhodnout zda cs, nebo normální porod? Za 3 týdny mám TP, první porod před 2 roky císařem, ted podruhé chci taky císaře. V rizikové poradně, se mě Dr. ptal, jak bych chtěla rodit, tak jsem mu řekla, že chci zase císaře. Nic neříkal, jen at si to do příště rozmyslím, že bych mohla rodit normálně. Prosím neptejte se mě, proč nechci rodit normálně. Díky za Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.11.13 20:05

To je tvoje věc. Stačí si stěžovat na bolest a pálení jizvy a nikdo by tě neměl k normálnímu porodu nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.11.13 20:19

@Leenour Tak pokud ti řekl, ať si to do příště rozmyslíš, tak se rozmysli, že chceš císaře ne, když ti dal vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
11.11.13 20:56

Pokud jsi rozhodnuta, tak rekni, ze te boliva jizva a pujdes automaticky na cisare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.11.13 21:10

Jsem rozhodnutá, ale jsem nervozní, však to znáte. Kdyby mě už řekli termín, tak jsem klidnější. První císař byl akutní, pro hypoxii plodu, na porodním sále nastal, hroznej zmatek a plašení, bylo to pro mě hrozný. Bála jsem se aby malýho stihli rychle vytáhnout a neměl žádný následky! Už bych tohle nechtěla znovu zažít. Tak když mi dal na výběr, tak snad mě ho udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.11.13 21:18

@Leenour
mam to podobne. prvni hodne akutni CS, ted druhy planovany. ja mam ted mensi rozdil, takze mi rekli uz na prvni kontrole pri potvrzeni tehotenstvi, ze to bude zase CS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí