Téma muži
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Betty MacDonald píše: VíceČteš zadkem?? A já píšu něco o tom, že to píšeš jemu??? Jde o tvůj písemný projev, pochybuju, že to máš jinak s ostatními, takže asi tak, kdyby se mnou někdo komunikoval tímto stylem, víckrát se neozvu. To je všechno, co jsem tím chtěla sdělit, svůj názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie45 píše: Více
Mně to může být šumák, já partnera nehledám. Jen jsem tě chtěla upozornit, kde je zakopaný pes, a nebyla jsem sama. Je na tobě, jak se s tím popereš…..
- Citovat
- Upravit
Tak za mě, když si s někým začnu psát, tak mě po nějaký době přestane bavit, že začínám se psaním a konverzcí já, pokaždý. Pak vždy přijde odpověď jednoduchá nebo třeba i normální, ale už nic navíc. Žádná otázka na mě, žádná první zpráva atd. Tak pak přestanu chvíli psát a když už se neozve, tak asi nemá zájem. Vím, že bych měl dělat první krok, nějak ji zaujmout a zajímat se o ní, ale je to prostě otravný.
Třeba dělaš něco podobnýho, aniž by sis to třeba uvědomovala a jeho to pak taky nebaví. Kdo ví
![]()
- Citovat
- Upravit
@Sofie45 píše: Více
Už to by mě trklo, že nedokáže dodržet slovo. Důvodů, proč nemůže napsat se sice najde hromada. Ale byla by to blbá náhoda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit