Téma muži
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma muži
Ahoj, nebudu nic dál natahovat a přejdu rovnou k věci.
Jsem matka samoživitelka, a mám 3 letý dítě. Jsme už dlouho sami. A já jsem si nedávno začala psát s jedním chlapem. A bod mrazu je ten že psal jak se ozve a už se neozval😂 jako rozhodně se z toho nehodlám posrat. Dnes je to den druhý co se neozval. 😂 tak jen bych potřebovala asi vysvětlit zda je to normální nebo ne? O tom že mám dítě ví. A finální otázka je. Mám se ozvat já? Nebo čekat? A nebo se na to vyprdnout a hodit to za hlavu😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Těžko říct… Osobně bych čekala až se ozve sám… A jestli je to normální u chlapa? No záleží jestli něco bylo nebo ne
to taky asi rozhoduje
![]()
- Citovat
- Upravit
Psal, že se ozve, být tebou bych mu nepsala.
Buď se ozve nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No….. čtu tvůj projev. Takhle komunikuješ běžně? Invektivy při první komunikaci, spousta smajlíků, projev poněkud vulgární. Upřímně, mě by tohle u muže odradilo okamžitě.
Ano, pokud se neozývá tak se na to vyprdni a příště to zkus lépe….
- Citovat
- Upravit
No, ty kraaalovno… Ten afektovaný projev ho asi odradil, ten už nenapíše…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli Ženo. Ptala jsem se na tohle? To jak píšu sem. Nepíšu takhle určitě jemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald @Betty MacDonald Vůbec jsem tu nepsala konverzaci s ním. Já se ptala na konkrétní otázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Moc děkuju za odpověď😃 asi počkám:smiley :
A podotýkám že nic nebylo. Máme jit teprve na večeři😊
Příspěvek upraven 24.06.24 v 19:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše: VíceŘečeno slovy klasika……
Je to marný, je to marný, je to marný……
- Citovat
- Upravit
@Karamba2020
Jde mi o to, proč teda psal že mi napíše hned druhý den. A nestalo se tak.🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano je to normalni..kdyz muzi nemaji zajem, tak se neozyvaji. Zalezi ale taky v jake fazi jste, zda pred prvnim setkani, po prvnim setkani, pred sexem, po sexu…
Jedine, kdy lze tolerovat, ze nepise denne, je, ze jste se jeste nepotkali live…vsechny ostatni moznosti, uz jsou dost na prd
Jinak bych ale vyckavalala a kdyz se do tydne neozve, pustila bych ho z hlavy.
- Citovat
- Upravit