Téma nástěnky ve třídě

5768
27.8.13 16:51

téma nástěnky ve třídě

Dobrý den, dámy, určitě budete mít víc nápadů, než já…začal nám nový školní rok a já netuším, jak vyzdobit nástěnku ve třídě, mám osmáky…ne, že bych tam něco obyčejného nevymyslela, ale chtěla bych spíše nějaké netradiční téma, ne jako každý školní rok…nemáte někdo nějaký nápad? Předem děkuji.
P. S.:fantazii se meze nekladou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1147
27.8.13 16:53

Mám podobný problém, ale já mám teprve třeťáky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.8.13 16:53

@Hadí ocásek Ahoj. My jsme kdysi měli nástěnku s fotkami ze současné doby a z doby miminkovské a ty fotky nebyly u sebe, takže všichni pak hádali, které miminko patří ke které aktuální fotce. Byla to legrace. Ale to bez dětí neuděláš.

Já řeším něco podobného, akorát s šesťáky, a asi to nechám na dětech, co na nástěnce budou chtít mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
27.8.13 16:55

Tak mě jde o to, že ta nástěnka musí být hotová, než přijdou děti do školy..pak v průběhu roku už si ji mění samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
27.8.13 16:56

Mě napadlo udělat jim hned z kraje roku nějakou soutěž, třeba o pochvalu..ale nenapadá mě absolutně téma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.8.13 16:57

Hm, já bych tohle řešila hned, ale teď mám na tři roky vystaráno. Plínkny, příkrmy, kojení…:-) Se máte, že už vám to konči a jdete do školy:-)
No, moc jsem neporadila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.8.13 16:58

Osmáci ještě soutěží o pochvaly?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
27.8.13 16:59

Tak proč ne, motivace dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.8.13 17:01

Jo, jasně. já jen že mám tu zkušenost, že u nás nesoutěží o nic. Možná kdo řekne nejvíc vulgárních slov… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
27.8.13 17:01
@Hadí ocásek píše:
Tak proč ne, motivace dobrá…

A vnější nebo vnitřní…??? :mrgreen: 8o

• Citovat
  • Upravit
5768
27.8.13 17:02

Hihi…vnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.8.13 17:03

Co třeba jim tam dát co nejvíc letáků různých kulturních akcí, programů kin, divadel, žebříček současných bestsellerů…
Ale nevím, v tomhle věku mě nástěnky naprosto nezajímali, pokud na nich zrovna nevisely výsledky testů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
27.8.13 17:04
@Hadí ocásek píše:
Hihi…vnější

A to tě neučili, že motivace má být vnitřní…??? :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
259

A ta nástěnka je z čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@Gladys píše:
Co třeba jim tam dát co nejvíc letáků různých kulturních akcí, programů kin, divadel, žebříček současných bestsellerů…
Ale nevím, v tomhle věku mě nástěnky naprosto nezajímali, pokud na nich zrovna nevisely výsledky testů :nevim:

Těhotenských…??? 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin