Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, dámy, určitě budete mít víc nápadů, než já…začal nám nový školní rok a já netuším, jak vyzdobit nástěnku ve třídě, mám osmáky…ne, že bych tam něco obyčejného nevymyslela, ale chtěla bych spíše nějaké netradiční téma, ne jako každý školní rok…nemáte někdo nějaký nápad? Předem děkuji.
P. S.:fantazii se meze nekladou…
@Hadí ocásek Ahoj. My jsme kdysi měli nástěnku s fotkami ze současné doby a z doby miminkovské a ty fotky nebyly u sebe, takže všichni pak hádali, které miminko patří ke které aktuální fotce. Byla to legrace. Ale to bez dětí neuděláš.
Já řeším něco podobného, akorát s šesťáky, a asi to nechám na dětech, co na nástěnce budou chtít mít.
Tak mě jde o to, že ta nástěnka musí být hotová, než přijdou děti do školy..pak v průběhu roku už si ji mění samy…
Mě napadlo udělat jim hned z kraje roku nějakou soutěž, třeba o pochvalu..ale nenapadá mě absolutně téma..
Hm, já bych tohle řešila hned, ale teď mám na tři roky vystaráno. Plínkny, příkrmy, kojení…:-) Se máte, že už vám to konči a jdete do školy:-)
No, moc jsem neporadila:-)
Jo, jasně. já jen že mám tu zkušenost, že u nás nesoutěží o nic. Možná kdo řekne nejvíc vulgárních slov… ![]()
@Hadí ocásek píše:
Tak proč ne, motivace dobrá…
A vnější nebo vnitřní…???
![]()
Co třeba jim tam dát co nejvíc letáků různých kulturních akcí, programů kin, divadel, žebříček současných bestsellerů…
Ale nevím, v tomhle věku mě nástěnky naprosto nezajímali, pokud na nich zrovna nevisely výsledky testů ![]()
@Hadí ocásek píše:
Hihi…vnější
A to tě neučili, že motivace má být vnitřní…???
![]()
@Gladys píše:
Co třeba jim tam dát co nejvíc letáků různých kulturních akcí, programů kin, divadel, žebříček současných bestsellerů…
Ale nevím, v tomhle věku mě nástěnky naprosto nezajímali, pokud na nich zrovna nevisely výsledky testů
Těhotenských…???
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.