Témata bakalářských/diplomových prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To je snad jedno, ne? Záleží na škole, fakultě, vedoucím práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bylo mnou vymyšlené, vedoucím schváleno a přijato oponentem v dobrém.. ![]()
To nemáte na fakultě knihovnu?
Mi by teda nikdy nenapadlo ptát se ostatních, jaké měli téma
Nemáš nápady? ![]()
- Citovat
- Upravit
To je fakt úlet
otevři knihovnu a cti si, jsme pro tebe stejně anonymní, jako budou tam uvedeni autori.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavne vis co studujes a vis co te zajima - takze si tema podle toho bud vymyslis u daneho vedouciho, nebo jestli mas jenom smer o kterem bys chtela psat najdi si daneho vedouciho a s nim sedni a vymysli nejake tema.. ono i predem dana temata se po dohode daji krapet upravit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já téma vymyslela sama, bylo potom vedoucím práce schválené. Vybírala jsem podle toho, co mě baví a bude se mi třeba znalost této problematiky jednou hodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dellynka
Na Bc. jsem psala didaktickou bakalářku v angličtině, teď píšu literární a kulturní diplomku v angličtině, vydeptala mě obhajoba
myslim že ti tu nikdo nic konkrétního nenapíše, tim by akorát odtajnily svoji identitu ![]()
pokud hledáš nápady tak bych si představila co tě zajímá, šla do knihovny nebo na virtuální úložiště školy a tam hledala práce s podobným zaměřením…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dellynka pokud jsi na medicine, tak ti moje tema bude prd platne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala jsem o Power of shapes in packaging design, myslim, že to četli tak 4 lidi maximálně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně já doporučuji vybrat si spíš téma z vypsaných u jednotlivých vedoucích. Často jsou ta témata součástí i jejich vědecké práce a tak mají větší zájem, aby ta práce byla dobrá - víc vedou, radí.
Já si zvolila téma podle toho, co mě zajímalo, ale bohužel vedoucí o tom moc nevěděl, tak mi ani nemohl pomáhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dellynka jedno téma mé práce okrajově souviselo s pivem a druhé s vínem, co z toho byla bakalářka a co diplomka už přesně nevím
v práci stejně nikoho nezajímá, co jsem vyplodila za diplomku, takže jsem to úspěšně vymazala z paměti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
A nechtela by ses rovnou zeptat na jmeno a prijmeni?
chtela, zacnes? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím studentky/studenty současné nebo bývalé,
Ráda bych se zeptala jaké bylo vaše téma závěrečné diplomové/bakalářské práce?