Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, jdu si k Vám pro inspiraci a cenné rady. Chystám tématickou oslavu třicetin, které mě čekají příští rok. Jako téma oslavy jsem si vybrala černobílou oslavu se škraboškami. Dresscode je jasný - černobílé oblečení a doplňky včetně škrabošek. Máte nějaké nápady na pozvánky, přípitek, pohoštění, dort, zákusky, dekoraci? Napadlo mě, že fotky budeme fotit barevně a pak každou povedenou upravím do černobíla. Každou inspiraci přivítám, tak kreativní holky pište…
Zrovna to dnes večer resim s manželem.
Budeme mít letos trojboj, moje 30 - duben, jeho 40 - unor, dodatečná kolaudace. Chceme to udělat až bude venku teplo, zahradní oslavu.
Zatím jsme ve fázi, kdy to udelame, až moje segra napíše, kdy můžou.
Pak teprve, jak
. Jisté je jen kde.
@Bandurek87
Kreativně bych začala plánovat oslavu až za rok ![]()
Jinak záleží jaké mas finanční možnosti… líbil by se mi černý a bílý stripter ale to se ke skraboskam moc nehodí ![]()
Tak co je typicky černobílé…z toho bych vycházela: šachovnice, symbol Jing Jang, film, notová osnova… ![]()
Někdo se asi hodně nudí, plánovat oslavu narozenin rok dopředu.
Pro kolik to bude lidí, jakého věku? Budu tam i děti? Kde se to bude odehrávat?
Mně černobílá vůbec kreativní nepřipadá - připomíná mi to firemní vánoční večírky, kdy se hledá kompromis mezi maškarními a pohodlím účastníků.
Záleží, jaká skupina lidí se bude účastnit - jen kamarádi nebo i rodina, pak se dá něco vymyslet. Přidej víc info.
Jsem ten typ cloveka, co rad planuje veci dopredu. Aspon si muzu nejake veci pripravit dopredu.Jsem tri roky na rodicaku, tak bych byla rada, aby to byla co nejpovedenejsi akce.Bude to v unoru, takze se zacne u nas doma, kde popijeme a pojime a pak pujdeme na diskoteku, kde uz bude volna zabava.Jde mi spis o napady na oslavu doma. Budoutam rodinni prislusnici a pratele.Vek mezi 20-40 lety. Chtela bych i hry. Znate nejakou s protiklady, prosim?
Nevíte, kde bych sehnala levně černé a bílé nafukovací balonky, prosím?
@Nikita Niki Dekuju, zkusim si je od nekoho pujcit. Jeste me napadly Cerne historky a pry existuji i bile historky ![]()