Co koupit těhotné kamarádce?

Anonymní
18.1.16 19:58

Co koupit těhotné kamarádce

Co byste dělaly v me situaci? Kamarádka, se kterou se znám od malička - cca 25 let, čeká holčičku. Když se mi narodila dcera, nedostala jsem od ni nic. A tim myslím, že mi ani nepogratulovala. Nejde mi o hmotné věci, ale mohla se alespoň přijít podívat na miminko, což neprisla. Neptala jsem se ji nikdy proc, je mi ti hloupe. No a ona má za 3 měsíce termín a ja si lamu hlavu s tim, jestli se mám zachovat jako ona nebo se na to vykašlat a normalne ji koupit nějakou drobnost a po porodu ji přijít navštívit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
18.1.16 20:01

Ja bych sla. Bylo by mi bkby nic nedat a na miminko neprijit, kdyz jsem sana mama. Treba ji to predtim ani nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.1.16 20:02
@Anonymní píše:
Co byste dělaly v me situaci? Kamarádka, se kterou se znám od malička - cca 25 let, čeká holčičku. Když se mi narodila dcera, nedostala jsem od ni nic. A tim myslím, že mi ani nepogratulovala. Nejde mi o hmotné věci, ale mohla se alespoň přijít podívat na miminko, což neprisla. Neptala jsem se ji nikdy proc, je mi ti hloupe. No a ona má za 3 měsíce termín a ja si lamu hlavu s tim, jestli se mám zachovat jako ona nebo se na to vykašlat a normalne ji koupit nějakou drobnost a po porodu ji přijít navštívit :nevim:

Já bych šla, už jenom proto, že už dítě máš…ono většinou bezdětné kamarádky o děti moc zájem nemají…nebo jí to přišlo blbé - někdy si lidi myslí, že matka chce klid a nechce návštěvy apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
18.1.16 20:03
@Anonymní píše:
Co byste dělaly v me situaci? Kamarádka, se kterou se znám od malička - cca 25 let, čeká holčičku. Když se mi narodila dcera, nedostala jsem od ni nic. A tim myslím, že mi ani nepogratulovala. Nejde mi o hmotné věci, ale mohla se alespoň přijít podívat na miminko, což neprisla. Neptala jsem se ji nikdy proc, je mi ti hloupe. No a ona má za 3 měsíce termín a ja si lamu hlavu s tim, jestli se mám zachovat jako ona nebo se na to vykašlat a normalne ji koupit nějakou drobnost a po porodu ji přijít navštívit :nevim:

Nešla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
18.1.16 20:04

No, mě by celkem zajímalo, kolik je tvému dítěti, že furt řešíš, že ti negratulovala k miminku :think: a jinak bych jí koupila nějakou blbinu pro mimčo a navštívila ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.1.16 20:05

Udělej to tak, jak to cítíš a nesrovnávej se…chceš dát - dej, nechceš dát - nedávej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.1.16 20:05

Koupila bych přání a až se miminko narodí, poslala bych ho a uvidíš jak kamarádka zareaguje. Pokud ti napíše, že děkuje a jestli se nechceš stavit se na mimčo podívat? Pak bych šla. Pokud jenom poděkuje, nevnucovala bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.1.16 20:06
@zpevanda píše:
Já bych šla, už jenom proto, že už dítě máš…ono většinou bezdětné kamarádky o děti moc zájem nemají…nebo jí to přišlo blbé - někdy si lidi myslí, že matka chce klid a nechce návštěvy apod…

Souhlasím. Vždyť stačí vzít drobnost, třeba čokoládu, nemusíš kupovat velké dary. Nebo jsi ji vícekrát zvala a ona se vždy vymluvila? To by asi bylo jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.16 20:06

@j.a.n.i1 bude ji rok. Ale není to snad jedno?

• Citovat
  • Upravit
22614
18.1.16 20:07
@Anonymní píše:

pogratulovala bych, přišla se podívat a koupila nějakou drobnost. Je jedno, že ona to neudělala - možná ji to ani nenapadlo, já za bezdětna taky nikomu nic nekupovala, nevěděla jsem co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.16 20:09

@LauraLola říkala jsem ji dvakrát a vždy se vymluvila. Dceru viděla poprvé, když ji bylo asi pět měsíců a potkaly jsme se na hodně na ulici. A to jsme byly svého času nejlepší kamarádky a víme o sobe fakt všechno.

• Citovat
  • Upravit
102081
18.1.16 20:09
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 bude ji rok. Ale není to snad jedno?

Není, pokud by s tebou cloumaly hormony po porodu, tak se to ještě dá pochopit, ale řešit takovou blbinu po roce, jestli ji to máš „oplatit“ to mi přijde že moc kamarádky nebudete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.16 20:12

@Malaga chci ji něco dát, protoze je pro me v živote dulezita. Ale od ni me to opravdu zklamalo. Vlastně jak se mi narodila dcera, přestaly jsme se vídat. Az ted jak je těhotna, tak se zase normalne vídáme.

• Citovat
  • Upravit
102081
18.1.16 20:14
@Anonymní píše:
@Malaga chci ji něco dát, protoze je pro me v živote dulezita. Ale od ni me to opravdu zklamalo. Vlastně jak se mi narodila dcera, přestaly jsme se vídat. Az ted jak je těhotna, tak se zase normalne vídáme.

A nenapadlo tě, že s třeba už dlouho snaží o mimčo a nedaří se jim a neměla na to, aby tě vídala s miminkem? Ne všichni o tom chtějí mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.16 20:15

@j.a.n.i1 mne to jako blbost rozhodne nepřijde. Protoze me zklamala, že se ode me po mem porodu úplně distancovala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný