Co koupit těhotné kamarádce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.16 20:17

@j.a.n.i1 vím, že se dlouho snažili, ale to přece není důvod přestat vídat kamarádku?

• Citovat
  • Upravit
22614
18.1.16 20:19
@Anonymní píše:
@Malaga chci ji něco dát, protoze je pro me v živote dulezita. Ale od ni me to opravdu zklamalo. Vlastně jak se mi narodila dcera, přestaly jsme se vídat. Az ted jak je těhotna, tak se zase normalne vídáme.

já tohle s jednou kamarádkou měla taky… ona porodila, já byla bezdětná a nevídaly jsme se, nějk jsme si neměly, co říct,. vídáme se zase až teď, obě máme děti a rozumíme si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.1.16 20:20

Víš, ona těhotná žena/mamina velice rychle změní své chování (asi už moc společných zájmů nemáte?) a naopak „netěhotný“ holky mimina nezajímají. Vím to podle sebe - jasně, koukla jsem na fotku z ultrazvuku, pochválila dítěti obleček, dokonce ho i pochovala - ale bylo to fakt jen ze slušnosti… Já jsem za kamarádku co ji mimina neberou vděčná, díky ní si uvědomuju, že se fakt měním a třeba mi to mlíko až tak nestoupne do hlavy… (ano, jsem těhotná) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 vím, že se dlouho snažili, ale to přece není důvod přestat vídat kamarádku?

Jo, tak pokud tohle nechápeš, tak asi nebudeš tak dobrá kamarádka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292

A vídáte se vůbec ještě?
Já bych šla, může to být dobrý způsob, jak navázat na dlouhodobé přátelství, ono přecijen, je spousta bezdětných, co ty dětné moc nechápou a nevyhledávají.
Zase pokud to byla tak super kamarádka, tak mi přijde zvláštní, žes jí během roku pozvala na návštěvu jen dvakrát, takže by možná stálo za to si popřemýšlet, kdo ty vazby zpřetrhal… :think:

Koupila bych drobnost a pozvala se na návštěvu, a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
18.1.16 20:22
@Anonymní píše:

Tak treba pro tebe to duvod neni, ale ona to mohla vnimat citliveji. Neni to nic proti tobe, jenom se treba proste nesrovnala, ze jim to neslo. Ted se zadarilo, duvod pominul…pokud je to vazne tak dobra kamaradka, tak kasli na nejake ne-gratulace.

• Citovat
  • Upravit
26270
18.1.16 20:23
@Anonymní píše:

No pro někoho to může být důvod a nevíš, jak to vnímala.
A třeba to mohlo být i tak, že jí tvé štěstí mohlo připomínat její bolest.
Nemuselo to být vůbec o tom, že se ti narodilo miminko, ale o tom, že někomu se narodilo miminko, když jim nejde těhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
18.1.16 20:23

A potom jste se nějak scházely? Myslím třeba po šestinedělí nebo vztahy obecně ochladly? Protože já jako bezdětná jsem se bála chodit na návštěvy k miminům, bála jsem se, že mi je dají pochovat a já to nebudu umět a pod. a teďka už to vidím zase jinak. Takže by mě zajímalo, jak se chovala, když jste se potom třeba sešly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
18.1.16 20:24
@Anonymní píše:

Pro tebe to důvod není, pro ní ano.Skus se na to podívat jejim pohledem. Toužila po miminku, snazili se, neslo to.Ty si otehotnela a ona pořád nic. Urcite to obrecela, ne jednou a bylo ji to líto. A urcite by ji nebylo prijemne si mimi chovat. A protoze je dobra kamaradka, distancovala se od tebe, aby te svym trapenim nerusila a nekazila ti radost z dcery.
Pokud ji chceš i presto udelat radost, neco ji pro dcerku koupit, tak to udělej. Pokud to tak nechces, nedelej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
18.1.16 20:25

Ja to mam opacne, kdyz se malej narodil kamaradka za mnou byla v porodnici, prinesla malymu chrastitko. O par mesicu se nerodil chlapecek ji ale protoze se prestehovali do vedlejsiho mesta nemela sem zatim cas a moznost se za nima dostat, samozrejme jsem gratulovala pres telefon posilame si fotky deti, skoro denne si piseme co noveho, e i tak me to celkem mrzi ze sem je jeste nevidela na zivo… Takze za vas bych rekla at se na mimco jdete podivat, za to nic nedate a aspon vas to nebude mrzet jako me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
18.1.16 20:26

Jinak jedna má kamarádka taky dlouho nemohla otěhotnět, a bylo na ní vidět, jak špatně nesla, když já do toho vlítla za tři měsíce. Nevyčítala, to ne, ale když pak půl roku po mě konečně otěhotněla, tak se mi přiznala, že to prostě nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.1.16 20:28

Rozhodla bych se podle sebe, podle pocitu a nesrovnávala bych, jak píšou holky, ona byla v té době bezdětná, to je něco jiného :nevim: Jasně, mohla alespoň pogratulovat, ale to už je teď jedno, jak říkám, pokud by ses do toho nutila, tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
18.1.16 20:30

Já bych to řešila podle aktuální situace. Jestli se spolu teď stýkáte a zřejmě po narození miminka pořád budete, vykašlala bych se na minulost a něco jí donesla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.1.16 20:30

Udělej to bez ohledu na to, jak se zachovala ona. Budeš mít radost, když ji obdaruješ a navštívíš? Tak jdi a udělej to (Dřív se ale zeptej, zda o návštěvu stojí, třeba bude blbej porod, nebude se cítit na návštěvy apod.) Jestli to ale cítíš jen jako svou povinnost, kamarádka je ti už nepříjemná, nebo chceš jenom dokázat, že ty jsi lepší, tak se na to s klidem vykašli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.1.16 20:52

Jedna z hodně blízkých kamarádek otěhotněla před několika měsíci, hned na první pokus. Jsme taková trojice holek, kde ona byla jediná s výraznými mateřskými pudy. Když nám to oznámila, třetí z party řekla „To si děláš srandu?“, zvedla se a odešla. Až po týdnu napsala SMS, že oni se s manželem snaží už třetí rok. Schovávala to za pózu, že děti snad ani nechce. Kdybysme to věděly, asi by to bylo oznámeno jinak. Tak se do kámošky zkus trochu vcítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný