Tenisky s gum. spickou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kac
5049
26.4.07 06:36

Tenisky s gum. spickou

Ahojte, žádám o radu: nevíte náhodou o obchode v Havířově nebo OV, kde prodávají tenisky s gum spickou? Potřebujeme do skolky na ven a ještě syn rád jezdí na odrážedle a v našem malinkém městě je pár obuví, tam nic není a už jsem byla i u vietnamců taky ne.
Přemýšlím, že bychom jeli do shopingparku, ale nevím jestli tam neco seženeme.
Byli jsme i náhodou v Brně na Vaňkovce a taky nic:-(
Tak budu ráda jestli si někdo všiml takových botiček a dá mi vědět budu ráda.
Díky Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.4.07 07:53

Ahoj kac,

my máme tyto botky od DPK a jsme spokojeni
http://www.dpk.cz/…f44b9180.jpg

Tady mají i seznam prodejen
http://www.dpk.cz/cz/index.php?…

nepřihlášená Lila

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.4.07 07:54

Obrázek se nezobrazil, je tady:

http://www.dpk.cz/…fcc0e6f2.jpg

• Citovat
  • Upravit
9867
26.4.07 08:59

Obrázek jsem nechala zobrazit, ale byl tak obrovský, že roztáhl clou diskusi - takže jsem tam dala jen malinký náhled a pro detailnější pohled tam nechám ten druhý odkaz.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
26.4.07 09:11

Anonymní Lilo,
nemám odvahu kupovat Honzikovi botky pres inet.
Jednou jsem koupila bez zkouseni a nesedely mu tak jsem je musela vracet- bylo to nastesti v kamennem obchode. Uz to radsi zkouset nebudu.
Na seznamu neni zadny obchod v nasem okoli (Havirov, OV, Orlova,–--)
Takze diky za tip, jinak botky vypadaji dobre, pro takove bych se urcite rozhodla.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
26.4.07 14:40

ahoj,

jsem kousek od FM a nedavno jsme resili neco podobneho a v okoli OV jsme nic nesehnali.
PRolezli jsme cely shopping park atd. a zadne takove tenisky se spickou nebyly…to vse jsem absolvovali tak pred 3tydny,......tak leda ze by dostali nove zbozi..
Nakonec nam pomohla znama,ktera jela na trh do Polska a privezla..za 150Kc klasicke kotnikove tenisky s gumovou spickou…na venek do pisku atd. uplne bomba…a pry tam meli vyber…
Ja normalne do Polska nejezdim,jejich zbozi nenakupuju,tak ze vic nevim…ale napadl me Cesky Tesin a jine pohranicni mestecka…co tam? treba to nekdo vozi do Ceska......
A cena boticek je takova,ze si myslim,kdyby jsi koupila na slepo bez ditka…a botky pak nesedely,tak je prodas kolem sebe maminkam.....

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
26.4.07 14:42

jeste bych dodala,ze jsme shaneli male cislo..21…ve vetsim cisle byl pry jeste vetsi vyber..

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
26.4.07 17:33

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
26.4.07 17:58

Ahoj,
tak teda hlasim svuj nakup.
Koupili jsme nakonec u nas v prioru. Normalne bych kupovala vel. 26, ale tu nemeli naaahodou jsme na popud pritele vyzkouseli 25 a ma je dobre. Tak na odrazedlo a na „chytiky“ -lezeni po skalach dobre.

mj. Polsko me napadlo, ale rikala jsem si ze takove botky tam urco nebudou. Je videt¨, ze opravdu tam maji asi vsechno. A prijatelne ceny.¨

Diky za rady, budu vedet az presidlime do Brna kde jit nakupovat. To si urcite najdu obchod v dkp.cz.
Diky Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková