Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To na fotce mi nějak extrémně tenké nepřijde a ano, taky se mi to teda líbí víc, než ty housenky, co teď ustupují z výsluní ![]()
Mne to připomnělo Hanku z Love Islandu. Ta si to obočí vždycky tak rozježila, že si ho mohla stáhnout s vlasy do culíku. Zlaté Krainové linky… ![]()
Linky alá první republika by se vracet nemusely, ale ta fotka mi přijde v pohodě. Když to jde k obličeji, tak proč ne. Na to rozježený, pomalu srostlý obočí jsem si nikdy nezvykla.
@Kelsey píše:
Nemám. Ale za sebe raději tenké, než nosit Brežněva.
Mně se móda silného obočí nelíbí. Každé ženě nesluší. Ale úplně tenké také každé ženě nesluší.
Já s davem nikdy nešla
nemám ani linku, ani bréžu, mám prostě svoje. Kosmetička vytrhá, nabarví a já jsem spoky! K mému obličeji bych řekla ideál. Prostě moje ![]()
Ten trend mít nad očima knírek..mě nějak nefascinuje a linka ![]()
Ať si každej nosí, co chce..
Mě se teď celkem líbí nápad s úpravou „podrostů“ na čele. Nageluje se a štětečkem upraví, třeba do vlnky. Samozřejmě v nějaké normální míře..ne mít vytvarovaný vlnky, jak ovce..za ně všeho s mírou. Já ty podrosty (nový vlásky) mám a takový chmíří, trčící na hlavě u čela nic moc…
Mně se to líbí, ale je k tomu potřeba užší, ostrý a štíhlý obličej, na kulatém a plném to nevypadá dobře
Ty trendy jsou na nic. Ať si každá nosí takové obočí, které přímo sedne k jejímu obličeji, ne? ![]()
Já odjakživa přírodní obočí, za mlada i srostle.
Teď věkem ridne z Brezneva do normálu
Mám husté obočí, srostlé. Nechávám si ho pravidelně upravit u kosmetičky do přírodního tvaru. Dost to bolí, takže bych do žádných linek nešla. K mému obličeji by ani nepasovaly.
Taky mám pocit, že s věkem trochu řídne, ale bez kosmetické úpravy bych se hlavně mezi lidmi necítila dobře.
Kazde z nas slusi neco jineho. A o tom to je. Ne o trendech.
Nicmene ty hunate, mydlem zafixovane, trsy nad ocima se mi taky nelibi.