Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Janli nebude.Tu má zamluvenou segra
jsem ze 4 holek a postupně se nám rodí děti a seznam společných oblíbených jmen se krátí ![]()
Každopádně nebála bych se toho. Jméno je to moc hezký! Vznešený. U každýho jména uslyšíš : jeeeežiš, takových je na hřišti vždycky aspoň 5, to teď dává každý a podobně
Vždycky to bude fajn pokud to nebude Rocky, Justin, Ronaldo či podobný šílenosti ![]()
Český Božidar. Jsme ateistická země a myslím, že jich nikdy nebude mnoho.
Znám jen holčičku Teodoru a kluka, který má základní tvar jména Theo…
Myslím, že přichází do módy, v době, kdy bude chodit do školy, tak už budou 2-3 v každé třídě ![]()
Ja jsem moc chtela Teodor (nakonec to bdue holcicka). Jinak vim o jednom. Urcite to nikdy nebude hodne davane jmeno a osobne bych se tim nezabyvala.
@mimi2017 píše:
Jak mu říkáte když je to malé miminko???
Teoušek, Tejík, Tedík, Tedy, Táda, Tádík…
Ahoj zakladatelko, já budu mít taky Theodora, a říkám mu zatím Teddy
Co jsem se tak bavila s lidma, tak jich moc není, ale sem tam se nějaký vyskytne.
Pokud se ti to jméno líbí, vůbec by mi nevadilo, že oblíbenost roste a bude jich třeba více.
Obecně si myslím, že oblíbenost tohoto jména roste, ale třeba já osobně žádného neznám. Když jsem ale čekala 3. dítě, tak jsem o tomto jménu na malou chvíli zauvažovala, ale pouze jako „Theo“, Teodor ne. U manžela mi to neprošlo…
@mimi2017 píše:
Jak mu říkáte když je to malé miminko???
Už je mu 7 let a říkáme mu Tedík, Tedoušek, Tedíček. Ve škole mu říkají Tedy. Starší dcera mu říká Tedo. Třeba „Tedo pojď se mnou“.
Před sedmi lety, když jsme to jméno vybrali na nás všichni koukali jak na pitomce. Máme k tomu ještě cizí příjmení, ač jsme oba Češi ![]()