Tep - hodnoty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
1.1.21 11:53

Jsem tehotna, litalo mi to 90-140, pak se zjistilo, ze mam skoro uplne vycerpany zasoby zeleza, takze poctive zobu a uz to neleze nad 115.Jinak pred tehotenstvim v klidu kolem 70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
2.1.21 11:19
@Sára 1 píše:
Obcas se mi stane, ze jsem v klidu, sedím u stolu, lezim, čtu a najednou se mi rozbuší srdce. No a koukám, že na hodinkách tep 140. Vylitne to nahoru a hned to zase klesne. To taky někdo máte?

no já ti nevím…to vidím spíš na chybovost měření hodinek a potřebu nějaké kalibrace.
Ty hodinky mají určité zpoždění při tom měření, až v minutách, nedá se tomu věřit tak přesně. To je důvod, proč když někdo chce přesně něco sledovat nebo právě i kalibrovat hodinky, používá se na měření tepovky VÝHRADNĚ hrudní pás.

Opravdu těm hodinkám nemůžeš tak slepě věřit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
2.1.21 11:58

@vulpes tak mne to vyslo i pri vyšetření holterem na 24 hodin, tak tomu i verim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
2.1.21 13:57
@vulpes píše:
no já ti nevím…to vidím spíš na chybovost měření hodinek a potřebu nějaké kalibrace.
Ty hodinky mají určité zpoždění při tom měření, až v minutách, nedá se tomu věřit tak přesně. To je důvod, proč když někdo chce přesně něco sledovat nebo právě i kalibrovat hodinky, používá se na měření tepovky VÝHRADNĚ hrudní pás.Opravdu těm hodinkám nemůžeš tak slepě věřit… ;)

Ja to asi špatně napsala. Nevidím to hned v tu dobu na hodinkách. Ale když se později podívám, tak to odpovídá, že je to celou dobu v nějakém rozmezi a najednou to na chvilku vyskočilo nahoru a zase kleslo - a odpovídá to tomu, kdy jsem to cítila. Nevím, jak často se mi to stává. Nevěnovala jsem tomu pozornost. Je to zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
2.1.21 14:04

@Sára 1 to bušení srdce neni nic vzácného, stává se to čas od času mnoha lidem…
Nebezpečné to je, například když se to samo nezklidni a naopak to stále přidává… ale takový stav nejde přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
2.1.21 14:07
@vulpes píše:
@Sára 1 to bušení srdce neni nic vzácného, stává se to čas od času mnoha lidem…
Nebezpečné to je, například když se to samo nezklidni a naopak to stále přidává… ale takový stav nejde přehlédnout.

Díky za odpověď. To mě zajímalo, jestli to mají i ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
6.2.22 16:49

@zuza92 ahoj, můžu se zeptat (ikdyž je to doba) jak to tvůj dr. řešil v těhotenství? Řeším ted to samý.. v klidu na gauči mám na hodinkách kolem 90-100 :-/.. EKG mám v pořádku. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
7.2.22 09:26

@lenkatols ahoj, no řešil to jen slovně :mrgreen: takový to Ježiš no to je moc, co s tim? No asi nic, když se cítíte dobře.
Po porodu se to celkem srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
24.5.23 15:44

@lenkatols mam totez uz nekolik let. Byla jsi s tim nekde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí