Tep - hodnoty
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tep - hodnoty
Hodně lidí už má chytré hodinky, které meri tep. Zajímalo by mě, v jakých hodnotách se vám tep pohybuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Mně blbě, od 80 do 120. Beru na to léky, ale nevím, jak moc úspěšně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vokishka Píšeš, ze mas špatne hodnoty, ale @jahuhudka má ještě větší hodnoty. Čím to je?
@jahuhudka Ty vyšší hodnoty jsou pri sportu nebo v klidu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Klidovku mam i pod 40. Sice sportuju, ale tohle mame v rodine. Ja i bracha mame bradykardii po mame.
Maximalku v treninku mivam do cca 175.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
65-135. Běžně v klidu tak 80- 90. Když jsem byla těhotná tak to chvilku dr. řešil, že je to moc. Teď to nikdo neřeší, když mi to nedělá problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Sára 1 píše:
@vokishka Píšeš, ze mas špatne hodnoty, ale @jahuhudka má ještě větší hodnoty. Čím to je?@jahuhudka Ty vyšší hodnoty jsou pri sportu nebo v klidu?
Mám i po výkonu (ovšem tím výkonem myslím, že vylezu schody, dojdu na autobus, žádný exstra sport), později, kdy by už měl být klid. Měla jsem i přes 150, ale na holteru, sama jsem si to tak vysoko nikdy nenaměřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně se to pohybuje 46-146. Žádný sport jsem teď neprovozovala. Spíš mě překvapuje, že mám třeba během spánku 140.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V klidu 78-88, po rychlém výstupu do kopce jsem měla nejvíc 126. Ale
mně je hodně přes 60, takže pro vás mladé to asi není „směroplatné“
A myslím, že asi závisí i na tom, jak jsou
hodinky kolem zápěstí „upnuté“…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mamoch píše:
V klidu 78-88, po rychlém výstupu do kopce jsem měla nejvíc 126. Ale mně je hodně přes 60, takže pro vás mladé to asi není „směroplatné“A myslím, že asi závisí i na tom, jak jsou hodinky kolem zápěstí „upnuté“…
Děkuji ti, že mě považuješ za mladou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V klidu 70-100 při rychlochuzi nebo lehkém sportu 110-130… Myslím že je to vyšší než by měl být ale kondici nemám žádnou a navíc mám 30 kilo nadváhy takže to myslím taky dělá. hodne…jinak v těhotenství jsem byla kvůli vysokému pulsu hlídaná takže asi celkově budu mít vyšší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Obcas se mi stane, ze jsem v klidu, sedím u stolu, lezim, čtu a najednou se mi rozbuší srdce. No a koukám, že na hodinkách tep 140. Vylitne to nahoru a hned to zase klesne. To taky někdo máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Vysoký tep v těhotenství 29tt
- TP ŘÍJEN 2021
- Hodnoty glykémie a strach z OGTT
- Vysoká hodnota PAPP-A a FßhCG
- Hodnoty progesteronu po ovulaci
- TP září 2021